Digitale verzending

Je klanten willen – nee, verwachten – digitale communicatie. En ook jijzelf wil hen het liefst omnichannel benaderen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, met die massa’s documentcommunicatie en complexe datastromen. Pondres leidt jouw transformatie van fysiek naar digitaal in goede banen en maakt complexe datalogistiek eenvoudig.

meer over verzending

Pondres_Verzending_Digitaal_header

Digitale verzending bij Pondres

Klantcommunicatie verloopt in toenemende mate digitaal. Dit vraagt vaak veel van je systemen, zeker als je ook fysieke communicatie wilt blijven aanbieden. Bovendien is het met de nieuwe privacywetgeving nog belangrijker geworden dat je digitalisering goed en betrouwbaar verloopt. Klanten moeten hun communicatie ontvangen, maar niet ten koste van de veiligheid van hun persoonsgegevens.

Pondres zorgt ervoor dat je kunt communiceren met je klanten, hoe, wanneer en via welk kanaal je klant dat wil. Wil je in eerste instantie een mailtje sturen, maar bij geen reactie een brief? Of plaats je alle communicatie in een digitale kluis en zou je graag een sms of whatsapp versturen als melding? Wij denken graag met je mee en sluiten alle systemen naadloos op elkaar aan. Geen zorgen voor jou dus, en ook niet voor je klant.

De voordelen voor jou

  • Persoonlijke, relevante communicatie met mogelijkheden tot hyperpersonalisatie
  • Omnichannel communicatie voor meer effectiviteit en respons bij je klanten
  • Veilige processen, want wij voldoen aan de hoogste compliancy-eisen conform 
  • Dataopschoning en -verrijking zorgen voor meer rendement tegen minder kosten
  • Efficiënt en snel door geautomatiseerd communicatieproces

Meer weten?

Wil je meer weten over de verschillende kanalen, zoals e-mail, secure email, een digitale kluis, een digitale handtekening of juist whatsapp of sms? Of ben je juist nieuwsgierig naar hoe we jou kunnen helpen je communicatie te stroomlijnen? Neem gerust even contact op met Wouter de Regt via wouter.de.regt@pondres.nl of +31 88 949 41 73.