Digitaliseren,
"doen we even"?

nieuwsgierig? blijf op de hoogte

Header site_Digitalisering

Je klanten willen – nee verwachten – digitale communicatie. En ook jijzelf wil hen het liefst omnichannel benaderen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, met die massa’s documentcommunicatie en complexe datastromen.  

 

Bovendien is het met de nieuwe privacywetgeving nog belangrijker geworden dat je digitalisering goed en betrouwbaar verloopt. Klanten moeten hun communicatie ontvangen, maar niet ten koste van de veiligheid van hun persoonsgegevens.

 

Wouter de Regt

Meer weten?

Wil jij meer informatie of even sparren? Mail of bel me gerust.

Wouter de Regt - Business Development

+31 88 949 41 73
wouter.de.regt@pondres.nl

Neem contact op met

Actueel

Laatste blog

tn_Blog Wouter_Man in de war
tn_Blog Wouter_Man in de war
13-03-2019

Man in de war

Ik raak soms in de war. Ik ben een kerel van bijna twee meter lang, die consequent van een jeanswinkel mailaanbiedingen krijgt voor spijkerbroeken die niet verkrijgbaar zijn in mijn lengtemaat. Datagedreven realtime marketing lijkt nog niet zo gemakkelijk in de praktijk te brengen. En het kan zo mooi zijn!

Man in de war

Laatste nieuws

Site_Update-corona-8
Site_Update-corona-8
25-11-2020

Update corona

Het coronavirus roept veel vragen op, ook bij onze collega’s en klanten. Bij Pondres houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en treffen we waar nodig maatregelen. Hierbij volgen wij de adviezen van het RIVM, maar nemen we ook additionele, proactieve maatregelen. Graag informeren wij je via deze update over dit preventieve beleid.

Update corona

Laatste whitepaper

beveiligd mailen whitepaper
beveiligd mailen whitepaper
16-11-2020

Whitepaper Secure eMail: Beveiligd en aangetekend mailen, hoe werkt dat?

Wil je alles te weten komen over de geheimen van Secure eMail? Download dan direct de gratis whitepaper. De whitepaper is voorzien van een handige checklist, waarmee je eenvoudig kunt checken waaraan een degelijke secure e-mail oplossing moet voldoen.

Whitepaper Secure eMail: Beveiligd en aangetekend mailen, hoe werkt dat?

Laatste klantcase

tn_Elipslife
tn_Elipslife
12-04-2019

Omnichannel documentcommunicatie voor elipsLife

elipsLife is een levensverzekeringsmaatschappij die zich richt op zakelijke klanten (B2B). Ze hebben de ambitie om de leidende internationale verzekeringsmaatschappij voor biometrische risico's te worden. Zij willen efficiënt en relevant communiceren met hun klanten. Met deze focus is een omnichannel strategie voor documentcommunicatie essentieel: een relevante boodschap, op het juiste moment, via het meest geschikte kanaal. 

Omnichannel documentcommunicatie voor elipsLife