Fysieke verzending

Jij wil je post en pakketten snel en gemakkelijk verzenden, nationaal en internationaal, en tegelijkertijd flink besparen op je verzendkosten?

Wij adviseren je over de mogelijkheden en nemen je graag het totale proces uit handen. Van print, productie en sortering tot tijdige aflevering bij de ontvanger. Zo behaal je maximale besparingen op porti met behoud van effectiviteit.

direct mail

Pondres_Verzending_Fysiek_header

 

Pondres heeft jarenlange ervaring op alle terreinen van het Print & Mail-vakgebied. Wij zorgen ervoor dat je mailing binnenkomt bij de ontvanger. Of het nu gaat om een marketinguiting zoals een direct mailing, pakketje, of een brief (bankafschrift, UPO) of aangetekende brief. Wij nemen je het volledige proces uit handen.

Hoe gaan wij voor jou besparen?


1. Intake en analyse

We kijken samen met jou welke doelen centraal staan in je postverzending. Daarna maken we een scan van je verzendprofiel en brengen, zonder de behoeften van je klanten uit het oog te verliezen, jouw besparingspotentieel in kaart.

2. Besparingsvoorstel

Op basis van de analyse werken wij een concreet en praktisch besparingsvoorstel uit, maximaal afgestemd op jouw situatie. Ook helpen we je dit snel en efficiënt in te zetten voor een onderscheidende bezorging.

3. Implementatie en uitvoering

Na uw akkoord gaan wij aan de slag met de implementatie en inrichting van het proces. In overzichtelijke stappen doorlopen we het proces van inkoop, productie en verzending, waarbij we regelmatig met jou evalueren over de voortgang en resultaten.

4. Innovatie en optimalisatie

Tijdens structurele ‘pitstops’ bespreken we de veranderingen in de postmarkt. Zo kunnen we tijdig optimaliseren en innoveren, waardoor je altijd blijft profiteren van maximale efficiency.

De voordelen voor jou

  • Persoonlijke, relevante communicatie met mogelijkheden tot hyperpersonalisatie
  • Omnichannel communicatie voor meer effectiviteit en respons bij je klanten
  • Veilige processen, want wij voldoen aan de hoogste compliancy-eisen conform 
  • Dataopschoning en -verrijking zorgen voor meer rendement tegen minder kosten
  • Efficiënt en snel door geautomatiseerd communicatieproces

Meer weten?

Wil je meer informatie over hoe wij jouw direct mailing optimaal laten landen bij je doelgroep? Lees verder mogelijkheden van DM’s of neem gerust even contact op met Ludo Verhiel via ludo.verhiel@pondres.nl of +31 88 949 41 42.

 

direct mail