Couverteren

Steeds meer organisaties besteden het printen en verwerken van documenten uit. Daarvoor eisen ze een foutloze verwerking: iedere envelop moet de juiste inhoud hebben. Pondres verwerkt documenten ‘closed loop’ oftewel volledig gecontroleerd; zo kunnen wij 100% garanderen dat de juiste documenten in de juiste envelop worden verpakt.

fysieke mailcontact

header_couverteren


Een envelop kan ervoor zorgen dat je mailing opvalt bij de ontvanger. Bijvoorbeeld door een speciale bedrukking, een opvallend formaat of een 'bobbel' (gimmick) in de envelop. Het vullen van enveloppen (couverteren) gebeurt meestal machinaal, maar ook handmatig is mogelijk. 

Bij Pondres staan tientallen couverteermachines, zowel C5 als C4. Met deze couverteermachines beschikt Pondres over een enorme couverteercapaciteit, waarmee we:

  • enveloppen couverteren (verschillende formaten)
  • synchroon couverteren
  • selectief insteken
  • oblong gevouwen folders couverteren
  • printwerken couverteren die binnen de standaardspecificaties vallen, maar een afwijkende vorm of vouwwijze hebben
  • specifieke gimmicks en lootjes couverteren.

Selectief couverteren

Ook is het mogelijk om selectief te couverteren. Dit kunnen wij voor jou tot maximaal 4 inserts, op zowel C4 als C5 formaat.

Davy_pf-1

Meer weten?
Wil je meer informatie over couverteren, en hoe wij jouw direct mailing optimaal laten landen bij je doelgroep? Neem gerust even contact op met mij.

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met