Grafische nabewerking

Een mailing is natuurlijk meer dan een stapel geprint papier. Ook voor de grafische nabewerking kun je daarom bij Pondres terecht. Denk aan snijden, vouwen, hechten, lamineren en stansen. Daarnaast kan Pondres je mailings, tijdschriften, folders, catalogi of prijslijsten met toevoeging van diverse bijlagen (cold)sealen in transparante folie of krimpfolie. We lichten de mogelijkheden hieronder graag wat verder toe!

fysieke mailcontact

header_grafische nabewerking


Snijden

Print- of drukwerk wordt meestal met meerdere pagina's naast elkaar op grotere vellen geproduceerd en daarna tot een kleiner formaat gesneden, zoals een visitekaartje, brochure of kaart. Bij schoonsnijden worden prints ‘aflopend’ gemaakt, zodat de afbeelding of kleur van rand tot rand loopt, dus zonder witte omlijsting.

Vouwen

Pondres verzorgt ook het vouwen van je mailing. Naast de normale vouwslagen zijn de extra mogelijkheden:

  • Maken van een lengte-perforatie
  • Door- of afsneden maken
  • Tussensneden maken
  • Rillen bij kruisslag vouwen van zwaar papier.


Hechten

Met onze hechtmachines zijn wij in staat je drukwerk zoals brochures geniet te brocheren, en indien gewenst met oognieten. Door gebruik te maken van barcodes kunnen bovendien geheel gepersonaliseerde sets – mét variabele omvang – synchroon worden vergaard en gebrocheerd.

Lamineren

Lamineren is een verbindingstechniek die meerdere lagen van gelijke of verschillende materialen aan elkaar verbindt. Pondres kan dit proces met diverse mogelijke folietypes verzorgen.

Stansen

Met een stansmachine kun je vormen halen uit bijvoorbeeld papier, karton of hout. Ook is het mogelijk reliëf aan een product te geven. Zo creëer je bijvoorbeeld unieke mailings in originele vormen. Perfect om op te vallen op de deurmat! 

Sealen en coldsealen

Bij sealen wordt drukwerk in bedrukte of onbedrukte folie gestoken. Pondres kan je drukwerkitem en de adresdrager insealen. Daarnaast kunnen er maximaal vier items machinaal meegeseald worden.

Ook voor coldsealen ben je bij Pondres aan het juiste adres. De machine is in staat om bus- en belstukken te identificeren en te verpakken met een snelheid tot 1.800 stuks per uur. De geplaatste configuratie moet in staat zijn tot 600 orders per uur te verwerken. De verwerkingssnelheid wordt medebepaald door de afmetingen van het product en de productaanvoer.

Ludo_testimonial

Meer weten?

Wil je meer informatie over grafische nabewerking, en hoe wij jouw direct mailing optimaal laten landen bij je doelgroep? Neem gerust even contact met mij op!

Ludo Verhiel - New Business Manager

+31 88 949 41 42
ludo.verhiel@pondres.nl

Neem contact op met