Brochures drukken

Brochures binnen 5 werkdagen van concept tot deurmat. Vraag nu een offerte aan.

Home > Wat we doen > Omnichannel communicatie > Brochures drukken

Met een brochure heb je een mooi promotiemiddel in handen. In tegenstelling tot een folder is een brochure een uitgebreid drukwerk. Het heeft meestal fors meer pagina’s dan een folder en biedt meer en uitgebreidere informatie. Afhankelijk van je bedrijf en het doel heb je keuze uit verschillende opties voor het printen van brochures.

Stel zelf jouw brochure samen

Brochures zijn effectieve promotiemiddelen die op verschillende manieren samengesteld kunnen worden. Naast het design ben je ook in controle over het formaat, de papiersoort en afwerking van jouw brochure.

Brochures personaliseren

Om de (potentiële) klant echt te raken kies je voor een gepersonaliseerde brochure. Print de naam van de ontvanger erop of laat de afbeeldingen in de brochure aansluiten bij zijn of haar interesses. De mogelijkheden zijn eindeloos. Pondres heeft jarenlange ervaring met het personaliseren van allerlei soorten drukwerk. Ingewikkeld? Nee hoor, jij levert de data aan, wij zorgen voor een onvergetelijke brochure.

Wat is de prijs van brochures drukken

Alle brochures die bij Pondres de deur uit gaan worden in een hoge resolutie geprint op kwaliteitspapier. De brochureprijs houd je onder controle door te kiezen voor kleine- of grote oplage, zwaarder of lichter papier en een langer of korter bezorgtermijn. Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw brochures? Vraag dan een offerte aan.

Binnen 5 werkdagen jouw geprinte brochure op de deurmat

De bestanden die je opstuurt, worden binnen 5 werkdagen tot brochure verwerkt en geleverd op de gewenste adres(sen). Wij bieden verschillende levertijden aan om kosten en leveringssnelheid optimaal in evenwicht te brengen.

Duurzaam verzenden

Duurzaamheid is een actueel thema wat een steeds grotere rol speelt in bedrijfsvoering. Ook bij Pondres. Gelukkig kunnen we ook in 2021 Co2-neutraal post verzenden met PostNL. Zo ben je ervan verzekerd dat ieder brochure die die ons pand verlaat bijdraagt aan een beter milieu.

Vraag een offerte aan

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.  

Stap 1 van 2

Meer informatie over brochures printen

Wil je meer informatie over het printen van brochures? Neem dan contact met mij op via claudia.vorstenbosch@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support Medewerkster
Neem contact op
Brochures printen
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram