Direct mail

Wil je direct mail versturen? We gaan graag voor je aan de slag.

Opvallen bij je klanten

Dankzij een overvloed aan digitale commerciële uitingen is de brievenbus uitgegroeid tot een exclusief marketingkanaal. Direct mail wekt nieuwsgierigheid op en kent tal van personaliseringsmogelijkheden. Hierdoor weet het medium telkens weer je klanten te verrassen. Zowel jong als oud reageert positief op het ontvangen van een direct mail. Onder de jongeren gaat zelfs 67% direct tot actie over. Wil je ook jouw klanten activeren? Laat het ons weten en we gaan direct voor je aan de slag.

Succesvol met Direct Mail

Als direct mail specialist versturen wij elke campagne snel, foutloos en tegen scherpe tarieven. Of je nu een grote of een kleine mailing wilt doen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Bij elke direct mail heb je de mogelijkheid om de tekst en het design te personaliseren. Om er zeker van te zijn dat je mailing opvalt maken we deze op van zwart-wit tot in spetterende kleurcombinaties. Zo ontwikkel jij dè direct mail campagne die jouw klanten niet kunnen weerstaan.

In 8 stappen naar een impactvolle direct mail

De klant benaderen en raken, dat is wat elk bedrijf wil. Maar hoe krijg je dat voor elkaar in het steeds veranderende medialandschap? Hoe houd je je communicatie pakkend en persoonlijk? Alle innovaties trekken je al gauw het digitale pad op. Maar vergis je niet: direct mail is en blijft een van de krachtigste marketingmiddelen ooit.

Download het gratis whitepaper

En laat je inspireren

Kies je bezorgsnelheid

Zodra wij de bestanden hebben ontvangen gaan we met jouw direct mail aan de slag. Na de verwerking, gemiddeld 5 werkdagen, leveren we jouw direct mailing aan bij PostNL. Wij bieden verschillende bezorgsnelheden, zodat bezorgsnelheid en bezorgkosten optimaal in balans zijn.

Verstuur wereldwijd

Wil je doelgroepen bereiken die verder gaan dan de Nederlandse grenzen? Dankzij onze partnerships zijn we in staat om jouw direct mail campagne wereldwijd te versturen. Maatwerk en direct entry verzorgen we voor onder andere: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. 

Direct mail versturen

Laat het ons weten wat je wil versturen en we gaan direct voor je aan de slag. 

 

Neem contact op

Ik help je graag verder met al je vragen over direct mail. Laat het me weten als ik iets voor je kan betekenen.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Direct mail maken
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram