Pondres logo

Actiemarketing

Met actiemarketing heb je op korte termijn resultaat!

Direct mail

Wil je snel resultaat behalen met een campagne? Kies dan voor actiemarketing. Wat het precies is, dat lees je op deze pagina.

 

Wat is actiemarketing?

Actiemarketing is een marketingtechniek die wordt ingezet om snel resultaat te behalen. Actiemarketing richt zich op korte termijn gedragsbeïnvloeding van doelgroepen en wijkt vaak af van de lange termijn strategie. Denk hierbij aan Kruidvat commercials waarin wordt gestunt met kortingen of een direct mailing van een kledingwinkel om de sale aan te kondigen.  Door middel van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingscodes worden klanten overgehaald tot een aankoop. De acties worden onder de aandacht gebracht door o.a. nieuwsbrieven, flyers en direct mails. Op korte termijn kan dit heel effectief zijn, maar op de lange termijn zal dit weinig verschil maken. Klanten krijgen niet direct een merk- of winkelvoorkeur en komen slechts op de koopjes af. Je zal dus keer op keer actiemarketing in moeten zetten om de klant weer naar je winkel te lokken.

 

Actiemarketing inzetten

Actiemarketing is bewezen effectief om korte termijn sales de stimuleren. Om jouw actie naar je doelgroep te communiceren is direct mail een perfect medium. Direct mail is een uitermate effectief communicatiemiddel dat zich ook al jaren heeft bewezen. Het werkt perfect om (potentiële) klanten te activeren, informeren of inspireren. De kracht zit in de eindeloze mogelijkheden van personalisatie, die je verder kunt versterken met een vleugje creativiteit.

Of je nu een grote of een kleine mailing wilt doen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Bij elke direct mail heb je de mogelijkheid om de tekst en het design te personaliseren. Om er zeker van te zijn dat je mailing opvalt maken we deze op van zwart-wit tot in spetterende kleurcombinaties. Zo ontwikkel jij samen met ons dè direct mail campagne die jouw klanten niet kunnen weerstaan.

Wil je meer lezen over direct mail? Lees dan verder op de volgende pagina.

Meer over direct mail
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram