Wat is banderen?

Met banderen kan je verschil maken in communicatie. Maar wat is het?

Iedere mailing die je wil versturen moet worden voorzien van NAW-gegevens, maar soms past het niet op je mailing of wil je meerdere stukken tegelijk versturen. Dan kan een banderol helpen, je kunt er de benodigde gegevens op kwijt maar dat is niet alles. Een (gepersonaliseerde) creatieve papieren wikkel trekt direct de aandacht van de ontvanger.

Betekenis banderen

Met banderen wordt het poststuk verpakt in een papieren wikkel, ook wel een banderol genoemd. Deze papieren wikkel dient als adresdrager, maar is ook ideaal om jouw boodschap nog krachtiger over te brengen. De wikkel kan verschillende breedtes of hoogtes hebben en gepersonaliseerd worden voor een extra hoge attentiewaarde.

 

Waarom banderen?

Banderen is één van de manieren om jouw mailing van NAW-gegevens te voorzien. De wikkel kan full-color gepersonaliseerd worden wat de effectiviteit van de mailing aanzienlijk verhoogd. Een bijkomend voordeel is dat de wikkel ook nog eens bescherming kan bieden tegen krassen of schade die kunnen voorkomen bij het leverproces.

Wij hebben jarenlange ervaring met printen, banderen en verzenden van allerlei direct-mailings. Door te verzenden via Pondres kies je voor een duurzame verzending. Al onze poststukken worden Co2 neutraal verzonden.

Voordelen banderen

Wij printen, banderen en verzenden jouw gepersonaliseerde direct mail. Alle voordelen van banderen met Pondres nog eens op een rij:

Milieuvriendelijk
Ieder poststuk wordt Co2 neutraal verstuurd.
Hogere attentiewaarde
Met een gepersonaliseerde wikkel verhoog je de resultaten van jouw mailing.
Kostenbesparend
Profiteer van de laagste portikosten door ons premium-partnership met PostNL.
Bescherming
De papieren wikkel biedt bescherming voor het poststuk.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Ludo
Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram