Pondres logo

Direct marketing

Wat is Direct Marketing?

Bij normale vormen van marketing vindt massacommunicatie plaats. Er is een "algemene” boodschap. Een voorbeeld hiervan is een tv-advertentie. Direct Marketing heeft een directe en persoonlijke benadering. De (potentiële) klant wordt persoonlijk benaderd, waarbij om een ​​reactie van de opdrachtgever wordt gevraagd. De directe benadering is gebaseerd op de beschikbare individuele data en inzicht in de voorkeuren en het gedrag van de (potentiële) klant.

 

Voorbeelden

Voorbeelden van deze directe manier om marketing te bedrijven zijn:

  1. direct mail
  2. telemarketing
  3. e-mail
  4. mobiele platformen

Aangezien met deze mediums wordt opgeroepen tot actie van de klant, is het een vorm van Push marketing.

 

Wat maakt het zo bijzonder?

Wanneer het juist wordt ingezet kent direct marketing een geweldig rendement. Het grote voordeel ten opzichte van andere marketingmiddelen is dat deze directe aanpak tot in de puntjes te personaliseren is. Daarnaast roept het op tot actie, waardoor men snel de effecten ervaart. Verstuur bijvoorbeeld een direct mail en personaliseer deze in detail voor de ontvanger. Door de raakvlakken van de boodschap en het beeldmateriaal met zijn of haar interesse, is deze nog maar moeilijk te weerstaan.

 

Direct marketing inzetten

Bij Pondres zijn we gespecialiseerd in direct marketing post met direct mail. Ook kunnen wij andere vormen verrichten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Direct mail versturen
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram