Direct marketing

Met direct marketing kom je direct in contact met individuele (potentiële) klanten.

Met direct marketing kun je als bedrijf relaties verkrijgen en onderhouden met klanten. In tegenstelling tot massacommunicatie zoals een tv commercial of een standaard folder kun je met direct marketing de klant persoonlijk benaderen.

Wat is direct marketing?

Bij massa communicatie gaat het om een "algemene” boodschap. Direct marketing heeft een directe en persoonlijke benadering. Deze benadering is gebaseerd op beschikbare data en inzicht in de voorkeuren en het gedrag van de (potentiële) klant. De doelgroep wordt persoonlijk benaderd en vaak wordt er om een ​​reactie of actie gevraagd.

 

Voorbeelden

Voorbeelden van direct marketing zijn:

  1. direct mail
  2. telemarketing
  3. e-mail marketing
  4. mobiele platformen

 

Wat maakt direct marketing zo bijzonder?

Wanneer het juist wordt ingezet kent direct marketing een geweldig rendement. Het grote voordeel ten opzichte van andere marketingmiddelen is dat deze directe aanpak tot in de puntjes te personaliseren is. Daarnaast roept het op tot actie, waardoor de response vaak erg hoog is. Een direct mail is tot in detail te personaliseren zonder veel extra inspanning. Het enige wat je nodig hebt is data en de expertise om een direct mail goed op te zetten. Heb je het doel duidelijk voor ogen? Dan kun je aan de slag met direct marketing. Doordat de mailing is aangepast op basis van de interesse en voorkeuren van de klant is het een schot in de roos.

 

Direct marketing inzetten

Als direct mail specialist versturen wij elke campagne snel, foutloos en tegen scherpe tarieven. Of je nu een grote of een kleine mailing wilt doen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Bij elke direct mail heb je de mogelijkheid om de tekst en het design te personaliseren. Om er zeker van te zijn dat je mailing opvalt maken we deze op van zwart-wit tot in spetterende kleurcombinaties. Zo ontwikkel jij samen met ons dè direct mail campagne die jouw klanten niet kunnen weerstaan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Direct mail versturen
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram