Pondres logo

White Paper Factory

Verhoog effectiviteit en verlaag kosten van je drukwerk met de White Paper Factory.

De White Paper Factory (WPF) is een totaalpakket van software, hardware en inktjetpapier waarbij blanco papier en eventueel ook blanco enveloppen de basis zijn van elke printopdracht. Voorbedrukte formulieren niet langer nodig en dat zorgt voor flinke kostenbesparingen. Ook de effectiviteit van communicatie gaat omhoog door de volledig variabele data. Met een WPF kan elke brief én elke envelop optimaal gepersonaliseerd worden.

Wat is de White Paper Factory

White Paper Factory (WPF) is een werkwijze die gericht is op flexibiliteit, duurzaamheid én kostenbesparing. Bedrijven en organisaties hebben vaak een voorraad aan voorbedrukte brieven en enveloppen in het magazijn liggen. Vind er een verhuizing plaats of wordt er een nieuwe huisstijl doorgevoerd dan kan de hele voorraad de prullenbak in.

Met WPF is er geen voorraad nodig, alles wordt on demand geprint en dat levert flinke kostenbesparingen op. Maar ook veel meer flexibiliteit, je kunt eenvoudig een printopdracht aanpassen of combineren.

Effectieve communicatie

Met WPF kun je ook perfect je communicatie persoonlijk maken. Je stuurt een unieke boodschap die is afgestemd op de wensen en interesses van de ontvanger. De effectiviteit van de communicatie gaat omhoog, dit zie je direct terug in het respons.  Met WPF kan elke brief én envelop optimaal worden gepersonaliseerd. Daardoor heeft de envelop ineens een hoge attentiewaarde en wordt het een marketinginstrument.

White Paper Factory is uitermate geschikt voor:

Neem contact op

Wil je meer informatie over WPF en hoe jij je doelgroep raken tegen een lage kosten? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
direct mail versturen
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram