Pondres logo

White Paper Factory

Verhoog effectiviteit en verlaag kosten met de White Paper Factory.

Wat is de White Paper Factory

De White Paper Factory (WPF) is een totaalpakket van software, hardware en inktjetpapier dat jou in staat stelt voortaan vanaf een blanco rol papier te werken. Voorbedrukte formulieren zijn niet langer nodig en dat zorgt voor flinke kostenbesparingen. Ook de effectiviteit van communicatie gaat omhoog door de volledig variabele data. Met een WPF kan elke brief én elke envelop optimaal geïndividualiseerd worden.

White Paper Factory (WPF) is niet zozeer een product, maar vooral een manier van werken. Het is een totaalpakket van software, hardware en inkjetpapier dat jou in staat stelt om voortaan volledig vanaf een blanco rol papier te werken. Geen voorbedrukte formulieren en enveloppen meer dus, met flinke kostenbesparingen als resultaat. Er zijn bijvoorbeeld geen voorraden meer nodig en het wordt eenvoudiger om printopdrachten te combineren.

Ook de effectiviteit van de communicatie gaat omhoog door het gebruik van volledig variabele data. Met WPF kunnen elke brief én envelop optimaal worden geïndividualiseerd. Daardoor wordt je envelop ineens een marketinginstrument.

White Paper Factory is uitermate geschikt voor:

Neem contact op

Wil je meer informatie over WPF, en hoe wij jouw direct mailing optimaal laten landen bij je doelgroep? Neem gerust even contact met mij op.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
direct mail versturen
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram