Pondres logo

Mailshot

Met één campagne een grote groep op persoonlijk niveau bereiken? Probeer het eens met een mailshot. Deze vorm van communicatie heeft een enorme effectiviteit.

Wat is een mailshot

Een mailshot is een andere benaming voor een mailingactie of direct mail. Hiermee kan een grote groep (potentiële) klanten tegelijkertijd worden bereikt via massa mailing. Deze relatief goedkope manier van communicatie is erop gericht de ontvanger te informeren of activeren. In de mailing staat vaak een oproep tot actie, waardoor de effectiviteit van de campagne snel zichtbaar wordt.

Voordelen

Een mailshot versturen kent een ongekend hoog rendement. Dit is mede te danken aan de vele mogelijkheden die het communicatiemiddel kent. Zo is ieder mailpack tot in detail te personaliseren op de demografische kenmerken en het gedrag van de ontvanger, indien bekend. Zo kan je met jouw klantenbestand je klanten extra persoonlijk aanspreken. Dit betaalt zich vervolgens uit in een hoge klantloyaliteit, meer bestellingen en een stijging in de omzet.

Mailshot versturen

Pondres is al ruim 60 jaar gespecialiseerd in het versturen van gepersonaliseerde mailcampagnes. Voor zowel grote als minder grote klanten (v.a. 2500 mailpacks per mailing) zijn wij dagelijks in de weer om iedere campagne tot een succes te brengen. Wil jij ook je klanten informeren of activeren met een geweldige mailshot? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
direct mail
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram