Pondres logo

Massa mailing

Met één campagne jouw doelgroep bereiken met massa mailing bij Pondres. Via een mailshot kan je iedereen in jouw klantenbestand gepersonaliseerd benaderen. Hierdoor is de kans op respons groter dan bij ieder ander communicatiemiddel.

Verstuur gepersonaliseerde mail

Beschik je over een database met demografische of gedragskenmerken van de ontvangers? Dan personaliseren we jouw email voor hen. Zo krijgt de ontvanger een direct mail die is afgestemd op zijn of haar behoefte. Wij maken voor jouw klanten een onweerstaanbare campagne, geheel binnen de AVG-richtlijnen.

Maak je massa mailing extra bijzonder

Mailingen zijn er in allerlei soorten, maten en bewerkingen. Bij Pondres gaan we graag buiten de standaard om de klantbeleving te vergroten. Met onze eigen machines kunnen wij de mailing tot in detail bewerken. Creativiteit en innovatie wordt door de ontvangers beloond met hogere responses. Onze specialisten adviseren je hier graag in.

Snel resultaat met massa mailing

In de mass mailing spreek je tot jouw doelgroep om tot een handeling over te gaan. Dit kan zijn het afsluiten van een abonnement of het bezoeken van een webpagina. De ontvanger gaat na het lezen van de mailing vaak direct tot actie over. Hierdoor worden de resultaten van jouw mailcampagne snel zichtbaar.

Door ons premium partnership in PostNL garanderen wij een snelle time-to-market. Hierdoor kan jouw campagne al binnen 24 uur op de deurmat liggen.

Beginnen met massa mailing

Begin direct je mailcampagne bij Pondres. Met ruim 60 jaar ervaring in het vakgebied en ons eigen machinepark maken wij iedere campagne succesvol. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Start campagne

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Jos
Jos Schellekens
Client Service Manager
Neem contact op
Direct mailing maken
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram