Printing on demand

Met printing on demand printen waar, wanneer en hoeveel jij nodig hebt.

Printing on demand (POD) is de productie van folders, flyers of direct mailingen op aanvraag. Dit kan al in een oplage vanaf één stuk. Via een gestroomlijnd proces worden de materialen digitaal gedrukt. Met POD drukken wij je voorraad precies waar en wanneer jij het nodig hebt. Zo bespaar je op onnodige voorraad-, en productiekosten.

Voordelen van printing on demand

De keuze voor printing on demand is in één reden te vatten: efficiëntie. Grote voorraden zijn verleden tijd, aangezien de printers pas draaien wanneer je het product daadwerkelijk nodig of verkocht hebt. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op onnodige voorraad- en opslagkosten. Daarnaast kan je via internet gemakkelijk de printer aansturen. Verandert er iets in het item? Geen probleem. Met POD kan je te allen tijde aanpassingen doorvoeren in het bestand. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten altijd de meest actuele informatie in huis krijgen.

Met printing on demand kun je rekenen en op een vaste hoge kwaliteit. Jouw drukwerk wordt niet aangetast door een vochtige omgeving van een magazijn en verstoft niet omdat het er al langere tijd ligt. Dankzij ons innovatieve machinepark is ieder exemplaar van de hoogste kwaliteit en beschikt het over de prachtigste kleurencombinaties. Wil je nog een stapje verder? Geen probleem. Bij Pondres bieden we jou de mogelijkheid om ieder item te personaliseren. Wil je een boek of magazine versturen met de naam, voorkeuren of andere kenmerken van de klant? Geen probleem, wij zijn experts in het personaliseren van drukwerk. Van flyer tot brochure, van brief tot magazine.

Duurzaamheid

On demand printen is dé oplossing voor bedrijven met een "zero waste" beleid. Er is geen overproductie en ook geen verspilling van drukwerk dat ongebruikt in de papierbak verdwijnt. Hierdoor verlaag je kosten én wordt de belasting op het milieu vermindert. Met printing on demand maak je als bedrijf een duurzame keuze en draag je bij aan een wereld met minder afval.

Gepersonaliseerd én on demand

Pondres helpt je jouw communicatie uitingen aan te passen aan het profiel van de ontvanger. Denk aan gepersonaliseerde formulieren of aan postcardmarketing. Maar ook statisch drukwerk is mogelijk, zoals folders, flyers en catalogi in diverse taalversies. Wij kijken graag samen met jou wat het beste werkt voor je doelgroep.

Neem contact op

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden voor printing on demand? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Printen op aanvraag
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram