Wat is printmarketing

Ontdek de bewezen kracht van printmarketing!

In een marketingcampagne wil je jouw boodschap op de beste manier overbrengen met juiste middelen. In marketing middelenmix is printmarketing nog steeds een belangrijk en bewezen middel. Met drukwerk kun je klanten écht raken en opvallen tussen de massa. Bij Pondres maken wij samen persoonlijke en relevante communicatie die jouw klanten raakt.

Betekenis printmarketing

Onder printmarketing vallen alle soorten gedrukte media- en marketingmiddelen. Denk aan direct mail, tijdschriften, flyers en selfmailers. Maar ook bedrijfsprintproducten zoals visitekaartjes en brochures en de distributie daarvan zijn ook een vorm van printmarketing. Printmarketing is een vorm van offline direct marketing.

Snel & efficiënt drukwerk marketing inzetten

Offline marketing moet zichzelf altijd bewijzen tegenover online marketing. Maar de kracht van print is bewezen en blijft sterk. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk aan de combinatie van kleuren, papier, vorm én de mogelijkheden tot personalisatie. Als printspecialist versturen wij elke campagne snel, foutloos en tegen scherpe tarieven. Of je nu een grote of een kleine mailing wilt doen, bij elke direct mail heb je de mogelijkheid om de tekst en het design te personaliseren. Om er zeker van te zijn dat je mailing opvalt maken we deze op van zwart-wit tot in spetterende kleurcombinaties. Zo ontwikkel jij samen met ons dè direct mail campagne die jouw klanten niet kunnen weerstaan.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw printmarketing naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met mij op via ludo.verhiel@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram