Pondres logo

Unieke selfmailers

Verpak jouw boodschap in een unieke selfmailer.

Home > Wat we doen > Omnichannel communicatie > Direct mail > Unieke Selfmailers Ontwikkelen en Versturen

Een selfmailer is een vorm van direct mail waarmee je eenvoudig maar effectief jouw boodschap overbrengt. Het is een gevouwen poststuk (gedeeltelijk gesloten) die vaak niet of doorzichtig verpakt wordt. Een pakkende boodschap op de voorkant zal de ontvanger interesseren voor de rest van de inhoud. Dit sluit volledig aan bij de boodschap en/of huisstijl. Pondres heeft jarenlange ervaring op het gebied van direct mail en kan jouw unieke selfmailers ontwikkelen en versturen.

Verschillende soorten selfmailers

Selfmailers komen in verschillende vormen en maten. Bij Pondres onderscheiden we twee soorten: met een enkele vouw en met een dubbele vouw. Met een enkele vouw beschik je over een viertal pagina’s die gebruikt kunnen worden. Met een dubbele vouw heb je 6 tot 8 pagina’s ter beschikking die je volledig kunt inzetten voor om je boodschap over te brengen.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende papiersoorten om niet alleen de look, maar ook de feel goed over te brengen. Een direct mail van betere kwaliteit wordt doorgaans positiever beoordeeld door de ontvanger. Vaak is de papiersoort ook afhankelijk van de uitstraling die je als bedrijf wil uitstralen en afhankelijk van de boodschap.

Personalisatie maakt het verschil

De mogelijkheden zijn oneindig. Aangezien wij beschikken over ons eigen machinepark wordt de selfmailer geheel naar wens geproduceerd. Naast generieke aanpassingen, personaliseren we je uiting op de demografische- en gedragskenmerken van ieder ontvanger, indien bekend uit het klantenbestand. Zo kan de geadresseerde persoonlijk bij naam worden aangesproken of voegen wij afhankelijke van de interesse van de ontvanger een aangepaste afbeelding toe aan de selfmailer.  Een mailing per post was nog nooit zo onweerstaanbaar.

Kies het verzenditem dat bij jouw campagne past

Verzenditem

Kaart
148 x 105 mm
Selfmailer enkele vouw
148 x 105 mm
Selfmailer dubbele vouw 3 panelen
148 x 105 mm
Selfmailer gevouwen 4-luik
148 x 105 mm
Alleen adresseren, verpakken en verzenden
148 x 105 mm
Of kies jouw favoriete verzenditem.

Formaten

A6
148 x 105 mm
A5
210 x 148 mm
A4
297 x 210 mm
Vierkant
150 x 150 mm
Vierkant
200 x 200 mm
Of kies een ander formaat.

Kies een verpakking of afwerking

Geen
Alleen bij kaart

Envelop


Tabsticker


Sealen in transparante folie
Met zwart/wit adresdrager
Sealen in transparante folie
Met adresdrager in kleur
Of kies uit één van de andere opties.

Selfmailer versturen

Met ruim 60 jaar ervaring en vele tevreden klanten, groot en klein, maken wij iedere mailcampagne succesvol. Wij helpen je graag van concept tot bezorging. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem onderaan de pagina vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee en gaan direct voor je aan de slag.
Offerte

Selfmailer offerte aanvragen

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Direct mail maken
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram