Omnichannel verzending

Verstuur je boodschap via meerdere kanalen maar wel gecontroleerd en op het juiste moment.

Home > Wat we doen > Omnichannel communicatie > Omnichannel verzending

Je klanten verwachten een persoonlijke en relevante benadering. Dat betekent communicatie op het juiste moment, via het juiste kanaal en afgestemd op hun individuele behoeften en voorkeuren. Door real-time in te spelen op deze behoeften, kun je relevante communicatie ‘on demand’ verzenden. Fysiek én digitaal, of een combinatie van beide: omnichannel dus.

Omnichannel verzending bij Pondres

Relevante, persoonlijke boodschappen zorgen voor meer effectiviteit: klanten voelen zich begrepen en gewaardeerd, met een hogere betrokkenheid en conversie tot gevolg. Maar het is niet altijd eenvoudig om het overzicht te bewaren van alle communicatiesystemen en processen. Pondres helpt je hierbij en zorgt ervoor dat alle uitingen on demand verzonden worden, fysiek én digitaal.

Vanuit het Omniaplatform verzenden wij je communicatie via het meest geschikte kanaal en op de meest efficiënte manier. Ondertussen kun jij op dit platform eenvoudig het proces volgen en de voortgang bewaken. Zo behoud je de volledige controle, op inhoud én budget. De distributie van je communicatie verliep nog nooit zo soepel.

Voordelen
omnichannel communicatie

authenticatie

Personalisatie

Persoonlijke, relevante communicatie met mogelijkheden tot hyperpersonalisatie.
Betrouwbaar

Resultaat

Omnichannel communicatie voor meer effectiviteit en respons bij je klanten.
automatisch en manueel

Veilig

Veilige processen, want wij voldoen aan de hoogste compliancy-eisen conform.
besparing

Kostenbesparend

Dataopschoning en -verrijking zorgen voor meer rendement tegen minder kosten.
Alles wordt geadministreerd en inzichtelijk gemaakt in de rapportering

Efficiënt

Efficiënt en snel door geautomatiseerd communicatieproces.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Manon Willms
Client Service Manager
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram