Pondres logo

Aangetekend versturen

Bewijs van versturen en ontvangst? Verstuur je brief aangetekend. 

Door een brief aangetekend te versturen ontvang je als verzender een bewijs van verzending van je poststuk.  Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een contract of andere waardevolle en privacygevoelige documenten verstuurt. Enige jaren geleden was dit de enige manier om er zeker van te zijn dat het poststuk bij de ontvanger was afgeleverd. Tegenwoordig zijn er ook digitale alternatieven.  Op deze pagina vind je informatie over het verzenden van een aangetekende brief en interessante digitale alternatieven.

Wat is een aangetekende brief

Het aangetekend versturen van een brief biedt meer zekerheid over de aflevering van de brief dan de reguliere post. Het aangetekend versturen wordt vaak toegepast bij belangrijke post of documenten, zoals een contract, factuur of financiële informatie.  

Voordelen aangetekende post

Het versturen van aangetekende post heeft een verschillende voordelen. Elke aangetekende brief is voorzien van een track & trace-code. Hierdoor kun jij de brief wereldwijd volgen tot aan de overhandiging. Zo ben je altijd op de hoogte van de locatie van je brief. Blijkt het niet mogelijk om het poststuk af te leveren? Dan wordt deze teruggestuurd naar de verzender, waardoor er geen kans bestaat dat de brief kwijtraakt of in verkeerde handen valt. 

Alternatieven voor een aangetekend versturen

Tegenwoordig zijn er verschillende technologieën die voor de zakelijke wereld efficiënter en goedkoper zijn dan aangetekende brieven. Pondres biedt digitale alternatieven aan om belangrijke documenten online aangetekend te versturen. Bekijk bijvoorbeeld onze mogelijkheid voor een digitale handtekening of Secure eMail.

Aangetekende brief verzenden met Pondres

Wil jij brieven of pakketten aangetekend versturen, via de post of digitaal?  Pondres is de zakelijke partner voor al je verzendingen. Via Pondres verstuur je veilig, aangetekend en tegen lage portokosten. Of digitaal via een veilige omgeving.

Neem contact op

Wil je meer informatie over het versturen van aangetekende documenten, via post en/of digitaal? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Pakketten versturen
Top chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram