Pondres logo

Internationaal verzenden

Home > Wat we doen > Omnichannel communicatie > Post Versturen > Internationaal verzenden

Internationaal verzenden is eenvoudig als je beschikt over de juiste papieren en op de hoogte bent van de regelgeving van de betreffende landen. Dit is noodzakelijk om probleemloos en snel met je verzending door de douane te komen. Er gelden voor het versturen binnen Europa en buiten Europa verschillende regelingen. Houd hier rekening mee.

Beschik je niet over de juiste papieren, twijfel je of ben je niet op de hoogte van de regelgeving? Schakel dan een gespecialiseerde verzendpartij in voor de verzending van jouw post of pakketten. Zo voorkom je dat jouw kostbare zendingen worden teruggestuurd of zelfs vernietigd.

Zakelijk internationaal verzenden

Zakelijk internationaal verzenden begint bij het kiezen van een juiste verzendpartij. Welke internationale post- of pakketdistributeur gaat zorg dragen voor jouw verzending? Bij Pondres beschikken wij over de gegevens van verzendpartners wereldwijd. Hierdoor vinden wij geschikte leveranciers voor al jouw internationale zendingen.

Voor zakelijk internationaal verzenden is het van belang dat al de pakketten en poststukken tijdig en in goede staat aankomen. Je wil immers geen imagoschade oplopen door het toedoen van jouw verzender. Om te zorgen dat de verzending van al jouw pakketten en post naar het buitenland soepel verloopt, is een goede relatie met verzendpartijen essentieel.

Het behouden van contacten met verzendpartijen in verschillende landen kan een tijdrovende taak zijn. Zeker wanneer je van plan bent om te verzenden naar een breed scala aan landen. Bij Pondres onderhouden wij voor jou de contacten. Mochten er vragen zijn rondom de zending zorgen wij voor een spoedig antwoord. Zodat jij en je klanten altijd op de hoogte zijn van de zending.

Begin direct met internationaal versturen

Wil je internationaal verzenden van documenten, post of pakketten uitbesteden? Pondres neemt als ervaren verzendpartij graag het gehele proces voor je uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en samenwerking met Europese en wereldwijde partners, zorgen wij ervoor dat elke verzending naar het buitenland probleemloos aankomt.

Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram