Internationaal verzenden

Home > Wat we doen > Omnichannel communicatie > Post versturen > Internationaal verzenden

Bij het internationaal verzenden van post gelden verschillende regels, zowel voor een verzending binnen als buiten Europa. Zodra je over de juiste papieren beschikt en op de hoogte bent van de regelgeving van de betreffende landen is het versturen geen probleem. Kennis van deze regelgeving is noodzakelijk om probleemloos en snel de verzending de douane te laten passeren.

Beschik je niet over de juiste papieren, twijfel je of ben je niet op de hoogte van de regelgeving? Schakel dan een gespecialiseerde verzendpartij in voor de verzending van jouw post of pakketten naar het buitenland. Zo zorg je ervoor dat jouw kostbare zendingen op tijd, compleet en bij de juiste persoon worden afgeleverd.

Zakelijk internationaal verzenden

Zakelijk internationaal verzenden begint bij het kiezen van een juiste verzendpartij. Welke internationale post- of pakketdistributeur gaat zorg dragen voor jouw verzending? Bij Pondres beschikken wij over de gegevens van verzendpartners wereldwijd. Hierdoor vinden wij een geschikte leverancier voor jouw internationale zendingen.

Voor zakelijk internationaal verzenden is het van belang dat al de pakketten en poststukken tijdig en in goede staat aankomen. Je wil immers geen imagoschade oplopen door het toedoen van jouw verzender. Om te zorgen dat de verzending van al jouw pakketten en post naar het buitenland soepel verloopt, is een goede relatie met verzendpartijen essentieel.

Het behouden van contacten met verzendpartijen in verschillende landen kan een tijdrovende taak zijn. Zeker wanneer je van plan bent om te verzenden naar meerdere landen en dus gaat samenwerken met verschillende partijen. Bij Pondres onderhouden wij voor jou de contacten. Mochten er vragen zijn rondom de zending zorgen wij voor een spoedig antwoord. Zodat jij en je klanten altijd op de hoogte zijn van de zending.

Voordelen
post versturen
naar het
buitenland

besparing

Bespaar

Door onze nauwe relatie met verzendpartijen geniet jij bij elke internationale verzending van korting.
Betrouwbaar

Betrouwbaarheid

Ongeacht welk land, wij selecteren de ideale internationale verzendpartij voor jouw zending.
automatisch en manueel

Optimaliseer

Combineer jouw zending met andere vormen van (digitale) communicatie.

Begin direct met internationaal verzenden

Wil je het internationaal verzenden van documenten, post of pakketten internationaal uitbesteden? Pondres is jouw zakelijke verzendpartner en neemt graag het gehele proces uit handen. Door onze intensieve samenwerking met Europese en wereldwijde verzendpartijen, zorgen wij ervoor dat al jouw verstuurde brieven tegen lage verzendkosten worden verstuurd en dat ieder poststuk binnen de levertijd wordt bezorgd in binnen- en buitenland.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen met het versturen van internationale post? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram