Printing on Demand

Home > Wat we doen > Omnichannel communicatie > Printing on Demand

Printing on Demand (POD) is de productie van boeken en magazines in oplage vanaf één stuk. Via een gestroomlijnd proces worden de boeken digitaal gedrukt. Met POD drukken wij je voorraad precies wanneer jij het nodig hebt. Zo bespaar je op onnodige voorraad-, en productiekosten.

 

Voordelen van Printing on Demand

De keuze voor printing on demand is in één reden te vatten: efficiëntie. Grote voorraden zijn verleden tijd, aangezien de printers pas draaien wanneer je het product daadwerkelijk nodig of verkocht hebt. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op onnodige voorraad- en opslagkosten. Daarnaast kan je via internet gemakkelijk de printer aansturen. Verandert er iets in het item? Geen probleem. Met POD kan je te allen tijde aanpassingen aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten altijd de meest actuele informatie in huis krijgen.

Met print on demand lever je een vaste hoge kwaliteit. Jouw papieren producten worden niet aangetast door de vochtige omgeving van een magazijn of verstoffingen wanneer het er al langere tijd ligt. Ieder printstuk beschikt door ons innovatieve machinepark over de hoogste kwaliteit en prachtigste kleurencombinaties. Nog een stapje verder? Geen probleem. Bij Pondres bieden we jou de mogelijkheid om ieder item te personaliseren. Wil je een boek of magazine versturen met de naam of andere kenmerken van de koper? Dat doen we graag voor jou.

 

Duurzaamheid

On-demand printen is dé oplossing voor bedrijven met een "no waist"-beleid. Er is geen overproductie of drukwerk meer dat ongebruikt in de papierbak verdwijnt en dit vermindert de belasting voor het milieu. Met printing-on-demand is jouw bedrijf duurzaam bezig.

Neem contact op

Pondres helpt je jouw communicatieuitingen aan te passen aan het profiel van de ontvanger. Denk aan gepersonaliseerde formulieren of aan postcardmarketing. Maar ook statisch drukwerk is mogelijk, zoals folders, flyers en catalogi in diverse taalversies. Wij kijken graag samen met jou wat het beste werkt voor je doelgroep. Wil je meer informatie? Neem dan contact met me op.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Printen op aanvraag
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram