Couverteren

Ben je op zoek naar een partner die jouw brieven closed loop couverteert? Lees dan snel verder.

Wat is couverteren?

Couverteren is het proces van machinaal printen, vouwen, vullen en sluiten van enveloppen. Ook is het mogelijk om bij het document een extra item toe te voegen. Denk hierbij aan een flyer, brochure, kaart of gift.

Jaarlijks worden tientallen miljoenen documenten gecouverteerd voor o.a. banken, verzekeraars, retail en goede doelen in ons machinepark. We zijn in bezit van de hoogste certificeringen op het gebied van compliancy en couverteren foutloos.

 

Closed loop couverteren

Steeds meer organisaties besteden het printen en verwerken van documenten uit. Daarvoor is een foutloze verwerking een vereiste: iedere envelop moet de juiste inhoud hebben. Dit is natuurlijk altijd van belang, maar zeker als het communicatie over persoonlijke of privacy gevoelige informatie betreft. Pondres verwerkt transactiemail ‘closed loop’ oftewel volledig gecontroleerd; zo kunnen wij 100% garanderen dat de juiste documenten in de juiste envelop worden verpakt.

 

Couverteren in verschillende formaten

Naar wens kunnen we jouw brieven couverteren in ons uitgebreide machinepark. We kunnen verschillende formaten verwerken en bieden uitgebreide mogelijkheden. Bekijk hieronder het overzicht:

  • enveloppen couverteren (verschillende formaten);
  • synchroon couverteren;
  • selectief insteken;
  • oblong (A4 in drieën gevouwen) folders couverteren;
  • printwerken couverteren die binnen de standaardspecificaties vallen, maar een afwijkende vorm of vouwwijze hebben;
  • specifieke gimmicks en lootjes couverteren;
  • Selectief couverteren, tot maximaal 4 inserts, op zowel C4 als C5 formaat.

Neem contact op

Wil je meer informatie over couverteren? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Ludo
Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Brief
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram