Pondres logo

Couverteren

Documenten closed loop couverteren.

Steeds meer organisaties besteden het printen en verwerken van documenten uit. Daarvoor eisen ze een foutloze verwerking: iedere envelop moet de juiste inhoud hebben. Pondres verwerkt documenten ‘closed loop’ oftewel volledig gecontroleerd; zo kunnen wij 100% garanderen dat de juiste documenten in de juiste envelop worden verpakt.

Een envelop kan ervoor zorgen dat je mailing opvalt bij de ontvanger. Bijvoorbeeld door een speciale bedrukking, een opvallend formaat of een 'bobbel' (gimmick) in de envelop. Het vullen van enveloppen (couverteren) gebeurt meestal machinaal, maar ook handmatig is mogelijk. 

Bij Pondres staan tientallen couverteermachines, zowel C5 als C4. Met deze couverteermachines beschikt Pondres over een enorme couverteercapaciteit, waarmee we:

  • enveloppen couverteren (verschillende formaten)
  • synchroon couverteren
  • selectief insteken
  • oblong gevouwen folders couverteren
  • printwerken couverteren die binnen de standaardspecificaties vallen, maar een afwijkende vorm of vouwwijze hebben
  • specifieke gimmicks en lootjes couverteren.

Selectief couverteren

Ook is het mogelijk om selectief te couverteren. Dit kunnen wij voor jou tot maximaal 4 inserts, op zowel C4 als C5 formaat.

Neem contact op

Wil je meer informatie over couverteren? Neem dan contact met mij op.

Ludo
Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Brief
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram