Pondres logo

Transactiemail

Klantdata wil je veilig versturen, zowel digitaal als fysiek. Bekijk onze oplossingen.

Vrijwel ieder bedrijf heeft te maken met vertrouwelijke (klant)gegevens die verzonden moeten worden. Denk aan facturen of polissen, maar ook aan loonstroken, jaaropgaves en pensioenoverzichten. Wij nemen je de verwerking, print en verzending van deze fysieke transactiemail uit handen. Zodat jij al je klanten kunt bereiken via hun voorkeurskanaal, maar wel tegen zo laag mogelijke kosten. Liever digitaal versturen? Ook dat kan!

Wat is transactiemail?

Transactiemail is de verzending van financiële of administratieve documentatie, zoals facturen, polissen of bankafschriften, maar ook aan loonstroken, jaaropgaves en pensioenoverzichten. Het gaat om vertrouwelijke, vaak privacygevoelige informatie die veilig verwerkt en verzonden moet worden. Het is je zorgplicht om al je klanten te bereiken, maar hoe doe je dat veilig, met al die nieuwe kanalen tegen zo laag mogelijke kosten? We helpen je graag met het printen en verzenden van jouw transactiemail. Omdat de verwachting van je klant, én jouw organisatie verandert helpen je ook bij de digitalisering van je transactiecommunicatie. We vertellen je graag wat wij jou te bieden hebben!

Onze aanpak

Pondres heeft een jarenlange trackrecord op het gebied van data gedreven klantcommunicatie en kan grote hoeveelheden data verwerken tot gepersonaliseerde uitingen. Dit doen wij o.a. voor klanten als Allianz, Fedex/TNT, Van Lanschot, ABN AMRO en Achmea. Vanuit deze ervaring helpen wij je graag bij de verwerking, print en verzending van jouw transactiemail. Jij stuurt de data, wij zorgen ervoor dat deze veilig en vertrouwd verwerkt worden en bij de juiste klant afgeleverd worden. Fysiek of digitaal!

Voordelen
transactiemail
bij Pondres

automatisch en manueel

Korte time-to-market

Korte time-to-market dankzij onze grote print- en couverteercapaciteit.

Secure

Closed-loop

Closed-loopcouverteersyteem, dus altijd de juiste gegevens in de juiste envelop.
besparing

Kostenbesparend

Flexibele, voordelige porticontracten, zowel nationaal als internationaal.
authenticatie

Begeleiding en advies

Professionele, betrokken begeleiding en advies van onze collega's.
Alles wordt geadministreerd en inzichtelijk gemaakt in de rapportering

Digitale transformatie

Ook digitale transactionele communicatiewensen? Wij helpen je met je transformatie.
This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Neem contact op

Wil je meer informatie over transactiemail? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Pensioencommunicatie
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram