Pondres logo

Transactiemail

Vrijwel ieder bedrijf heeft te maken met vertrouwelijke (klant)gegevens die verzonden moeten worden. Denk aan facturen of polissen, maar ook aan loonstroken, jaaropgaves en pensioenoverzichten. Wij nemen je de verwerking, print en verzending van deze transactiemail uit handen. Zodat jij al je klanten kunt bereiken via hun voorkeurskanaal, maar wel tegen zo laag mogelijke kosten.

Wat is transactiemail?

Transactiemail is de verzending van financiële of administratieve documentatie, zoals facturen, polissen of bankafschriften, maar ook aan loonstroken, jaaropgaves en pensioenoverzichten. Vertrouwelijke, vaak privacygevoelige informatie, die veilig verwerkt en verzonden moet worden. Het is je zorgplicht om al je klanten te bereiken, maar hoe doe je dat, met al die nieuwe kanalen tegen zo laag mogelijke kosten? We helpen je graag met het printen en verzenden van jouw transactiemail. Maar we helpen je ook bij de digitalisering van je transactiecommunicatie als je klant daarom vraagt. We vertellen je graag wat wij jou te bieden hebben!

Onze aanpak

Pondres heeft een jarenlange trackrecord op het gebied van datagedreven klantcommunicatie en kan grote hoeveelheden data verwerken tot gepersonaliseerde uitingen. Dit doen wij o.a. voor klanten als Allianz, Fedex/TNT, Van Lanschot, ABN AMRO en Achmea. Vanuit deze ervaring helpen wij je graag bij de verwerking, print en en verzending van jouw transactiemail. Jij stuurt jouw data, wij zorgen ervoor dat deze veilig en vertrouwd verwerkt worden en bij de juiste klant afgeleverd worden. 

Voordelen
transactiemail
bij Pondres

automatisch en manueel

Korte time-to-market

Korte time-to-market dankzij onze grote print- en couverteercapaciteit.
Secure

Closed-loop

Closed-loopcouverteersyteem, dus altijd de juiste gegevens in de juiste envelop.
besparing

Kostenbesparend

Flexibele, voordelige porticontracten, zowel nationaal als internationaal.
authenticatie

Begeleiding en advies

Professionele, betrokken begeleiding en advies van onze collega's.
Alles wordt geadministreerd en inzichtelijk gemaakt in de rapportering

Digitale transformatie

Ook digitale transactionele communicatiewensen? Wij helpen je met je transformatie.

Neem contact op

Wil je meer informatie over transactiemail? Neem dan contact met me op.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Pensioencommunicatie
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram