Berichtenbox

De Berichtenbox van MijnOverheid is een persoonlijke digitale brievenbus voor post van de overheid.

Elke Nederlander vanaf 14 jaar heeft op MijnOverheid een eigen persoonlijke brievenbus waarin digitale post van de overheid binnenkomt. Via deze Berichtenbox worden gebruikers eenvoudig en snel geïnformeerd. De overheid heeft hiervoor gekozen omdat de beveiligde, versleutelde verbinding ideaal is voor het delen van vertrouwelijke gegevens en privacygevoelige informatie. Pondres ondersteunt bedrijven die moeten aansluiten bij MijnOverheid en de Berichtenbox. 

Koppeling met de Berichtenbox

Pondres kan deze Berichtenbox koppelen aan jouw IT systemen en andere digitale verzendkanalen. Bijvoorbeeld om geautomatiseerd een (beveiligde) e-mail te sturen als er nieuwe berichten in de berichtenbox staan of het digitaal ondertekenen van documenten. Zo heb je overzicht en inzicht in al je communicatie middelen. 

Is de aansluiting van de Berichtenbox van de overheid voor jouw organisatie niet verplicht, overweeg dan ook onze Secure eMail oplossing.    

Meer weten?

Wil je weten hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen met de koppeling van de Berichtenbox of beveiligde e-mail? Neem gerust even contact met me op. 

 

 

Wouter de Regt
Wouter de Regt
Manager Business Development
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram