Pondres logo

Berichtenbox

Pondres is jouw creatieve partner voor unieke, effectieve klantcommunicatie en distributie.

Elke Nederlander vanaf 14 jaar krijgt automatisch een account op MijnOverheid en een eigen Berichtenbox. Via deze Berichtenbox kunnen gebruikers eenvoudig en snel geïnformeerd worden. De beveiligde, versleutelde verbinding maakt dit ideaal voor vertrouwelijke gegevens en privacygevoelige informatie. Pondres ondersteunt bedrijven in de aansluiting op MijnOverheid en de Berichtenbox.

De Berichtenbox is een persoonlijke, digitale brievenbus. Beveiligd en versleuteld, en daardoor perfect voor de vaak privacygevoelige informatie van de overheid. Pondres kan deze berichtenbox koppelen aan bestaande communicatiesystemen. Zo heb je gemakkelijk en snel al je kanalen bij elkaar. Bijvoorbeeld om geautomatiseerd een (beveiligde) e-mail te sturen als er nieuwe berichten in de berichtenbox staan. 

Meer weten?

Wil je meer informatie over hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen op het gebied van persoonlijke communicatie en beveiligde e-mail? Neem gerust even contact op met Wouter de Regt via wouter.de.regt@pondres.nl of +31 88 949 41 73.

Jeroen Bouwens
Account Support Medewerker
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram