Beveiligde e-mail

Mail nu bestanden en documenten vanuit een beveiligde omgeving met Pondres Secure eMail.
Home > Wat we doen > Digitale transformatie > Beveiligde e-mail

Met beveiligde e-mail verstuur je e-mails versleuteld vanuit een beveiligde omgeving. Hierdoor zijn de e-mails en documenten enkel leesbaar voor jou en de geadresseerde. Met beveiligde e-mail deel je heel eenvoudig grote vertrouwelijke, privacygevoelige bestanden met je relaties. Secure eMail is bovendien een vervanger van fysiek aangetekende post. Op deze pagina lees je over hoe je beveiligde mail verstuurt met Pondres Secure eMail.

Deel zorgeloos privacygevoelige informatie

Secure eMail biedt een snel, gebruikersvriendelijk en veilig platform om privacygevoelige informatie AVG proof met relaties te delen. Zo weet je zeker dat je digitale communicatie efficiënt, effectief en bovenal veilig verloopt, zonder risico op een datalek. 

Authenticatiemogelijkheden conform gewenste eIDAS standaard

Er zijn verschillende authenticatiemogelijkheden beschikbaar die passen bij de wettelijke vereisten. Kies zelf waarmee de tegenpartij zichzelf mag authenticeren.

DigID
DigiD, is een systeem waarmee Nederlandse overheden op internet iemands identiteit kunnen verifiëren, een digitaal paspoort voor overheidinstanties.
eHerkenning
eHerkenning is een gestandaardiseerd inlogsysteem, waarmee organisaties hun diensten veilig online toegankelijk kunnen maken.
SMS/e-mail met one time password (OTP)

Laat de ondertekenaar zijn identiteit bevestigen met een code verstuurd via SMS of e-mail. Uit te breiden naar tweefactorauthenticatie (2FA). 

En nog veel meer....

Bijvoorbeeld: iDIN, UZI-pas of authenticatiemogelijkheden die via het OpenID connect platform beschikbaar zijn. 

Versleuteld en conform AES-256

Ieder document is versleuteld en voorzien van marktconforme encryptie AES-256. Integriteit is gegarandeerd. Je weet zeker dat de e-mail en de documenten de ontvanger hebben bereikt en niet tussentijds zijn gewijzigd. De klant weet zeker dat de informatie van uw organisatie afkomstig is. 

Bekijk alle kenmerken
secure-mail

Audit trail rapport

Iedere verzonden e-mail heeft een audit trail rapport. Daarmee kan je herleiden wie welke e-mail heeft ontvangen en geopend op welk moment. De audit trail biedt onweerlegbaar juridisch bewijs van de status van een e-mail en bijlagen.  

Bekijk alle kenmerken

Overzicht in één oogopslag

Met het dashboard heb je in één oogopslag real time inzicht in de status van de verstuurde e-mails. De oplossing biedt opties voor geautomatiseerde workflows. Bijvoorbeeld met reminders en notificaties.

Bekijk alle kenmerken
Dashboard secure email

Mail veilig in eigen huisstijl

Het Secure eMail portaal en de notificatiemails zijn aan te passen aan de huisstijl van jouw organisatie of label.

Bekijk alle kenmerken

Beveiligd en aangetekend mailen, hoe werkt dat?

Wil je alles te weten komen over de geheimen van Secure eMail? Download dan direct de gratis whitepaper. De whitepaper is voorzien van een handige checklist, waarmee je eenvoudig kunt checken waaraan degelijke e-mail beveiliging moet voldoen.

Download het gratis whitepaper

Inclusief 6 checks om veilig te e-mailen.

Onze aanpak

Onze Secure eMail Service is onderdeel van het Digitaal Communicatie Portfolio van Pondres. Dit portfolio biedt toegang tot een scala aan digitale verzendkanalen. Van het veilig en aangetekend verzenden van (privacy- en bedrijfsgevoelige) informatie met beveiligde email, een digitaal dossier of een digitale handtekening. Met één API-koppeling maak je gebruik van onze digitale communicatiekanalen. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gebruik van de door jou ingezette modules op basis van een ‘pay per use’ prijsmodel. Met onze Software as a Service (SaaS) oplossing werk je altijd met de nieuwste technische ontwikkelingen, zo is jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Meer informatie

Pondres Secure eMail wordt gebruikt door klanten met hoge compliancy-eisen. Benieuwd waarom? Bekijk de tarieven en kenmerken of neem contact met ons op.

Wouter de Regt
Wouter de Regt
Manager Business Development
Contact
secure email
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram