Digitaal dossier

Home > Wat we doen > Digitale transformatie > Digitaal dossier

Snel en eenvoudig alle documenten beveiligd op één plek met eSafe

Privacygevoelige documenten wil je veilig met je klanten kunnen uitwisselen en bewaren. Met een digitale kluis bewaar je al deze documenten na verzending veilig op één plek. Jouw klanten kunnen hier altijd en overal bij in hun persoonlijke my-omgeving (kluis), en weten zeker dat hun gegevens in goede handen zijn. En dat zonder hoge kosten en lange doorlooptijden voor jouw organisatie.

Wat is de digitale kluis Pondres eSafe?

Met een digitale kluis kun je op een eenvoudige en snelle manier documentatie opslaan, openen en doorzoeken. Vaak is zo’n kluisoplossing echter duur, zeker in verhouding met het aantal klanten dat er (initieel) gebruik van gaat maken. Pondres eSafe is een Software as a Service (SaaS-oplossing) zonder hoge kosten en lange doorlooptijden, maar met alle voordelen van een persoonlijke, veilige digitale opslag. 

De voordelen voor jou

eSafe biedt veel gebruiksgemak, zónder de hoge investering- en onderhoudskosten en lange doorlooptijd van een portaal op maat. We vertellen je graag wat de voordelen zijn van de digitale kluis voor jouw organisatie.  

 

 

Onze aanpak

Pondres biedt omnichannel transactionele communicatie en helpt organisaties bij hun digitale transformatie vanuit het generieke maar modulaire Omniaplatform. Op basis van jouw behoeften en wensen stellen wij modules samen, op maat geconfigureerd in design en content. Zo kun je efficiënt, relevant en onderscheidend communiceren, zonder maatwerk. 

 

Een van deze modules is de eSafe. Deze module kun je dus stand-alone inzetten en eenvoudig integreren in bestaande systemen, maar ook in combinatie met andere communicatieoplossingen die naadloos interacteren met je eigen backend en workflow. Bijvoorbeeld een beveiligde e-mail, de digitale handtekening eSign of juist fysieke alternatieven als een ontvanger zijn digitale post niet opent. We kijken graag samen met jou wat het beste werkt voor jouw organisatie.

 

Procesflow eSafe

1. Documenten en eventuele e-mailtekst zijn gereed voor eSafe
2. De documenten worden aangetekend en versleuteld naar eSafe gestuurd en opgeslagen
3. Authenticatie vindt plaats, afhankelijk van de privacygevoeligheid
4. De ontvanger krijgt toegang tot de digitale kluis en kan de documenten inzien, openen, downloaden en opzoeken
5. De verzender kan een kopie van de informatie opvragen voor klantvragen
6. Real-time rapportages kunnen opgevraagd worden.

Alles over de voordelen van de digitale kluis voor jou

Voordeel 1: Kostenbesparend

eSafe is een Software-as-a-Service (SaaS-oplossing) voor de veilige opslag van documenten, zonder hoge investerings- en onderhoudskosten. Je betaalt alleen voor de kluisjes die je gebruikt en zit dan ook niet vast aan hoge initiatie- of abonnementskosten. 

Voordeel 2: Gebruiksvriendelijk

De digitale kluis van Pondres is handig in gebruik, voor zender én ontvanger. Bovendien maakt eSafe gebruik van token-based authenticatie. Dat betekent dat gebruikers maar één keer hoeven in te loggen (single sign-on).

Voordeel 3: Korte time-to-market

Met een laagdrempelige koppeling sluiten we eSafe aan op jouw systemen, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Geen extra belasting voor je interne IT-afdeling dus, zodat zij zich bezig kunnen houden met hun eigen werkzaamheden en je geen kostbare tijd verliest. 

Voordeel 4: Customizable

eSafe is aan te passen aan jouw look & feel. Ook het portaal zelf (front-end) is aan te passen en uit te breiden met extra functionaliteiten. Zo zorg je voor herkenbaarheid naar je klanten toe en kun je alles aanpassen naar je eigen wensen en behoeften.

Voordeel 5: Veilig

Onze oplossingen zijn voorzien van een patent op encryptie. Bovendien zijn al onze oplossingen compliant met AVG/GDPR en eIDAS, en ISO 27001 en ISAE Type II gecertificeerd, normeringen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit.

Neem contact op

Wil je meer informatie over het digitaal dosser? Neem dan contact met me op.
Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Digitaliseren
Top arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram