Digitaal dossier

Veilig opslaan van privacygevoelige documenten in persoonlijke digitale klantdossiers.
Home > Wat we doen > Digitale transformatie > Digitaal dossier

Alle documenten beveiligd op één plek

Privacygevoelige documenten wil je veilig met je klanten kunnen uitwisselen en bewaren. Met een digitale kluis bewaar je al deze documenten na verzending veilig op één plek. Jouw klanten kunnen hier altijd en overal bij in hun persoonlijke my-omgeving (kluis), en weten zeker dat hun gegevens in goede handen zijn. En dat zonder hoge kosten en lange doorlooptijden voor jouw organisatie.

Wat is een digitaal dossier?

Privacygevoelige documenten wil je veilig met je klanten kunnen uitwisselen en bewaren. Met eSafe biedt je jouw klanten een persoonlijk digitaal klantdossier waarin privacygevoelige documenten veilig worden bewaard. Jouw klanten kunnen altijd en overal bij hun gegevens in hun persoonlijk digitaal dossier software (eSafe), en weten zeker dat hun gegevens in goede handen zijn.

Voordelen

Efficient en kostenbesparend

Met eSafe stel je (grote) bestanden veilig ter beschikking aan je relaties. Met eSafe weet je zeker dat je digitale communicatie efficiënt, effectief en bovenal veilig verloopt, zonder risico op een datalek. eSafe is een Software-as-a-Service (SaaS-oplossing) zonder hoge investerings- en onderhoudskosten. 

Juridisch bewijs

Van ieder opgeslagen document is een audit trail rapport beschikbaar. Dit rapport bevat informatie op welk moment een document is ontvangen en geopend door de gerechtigde persoon. (Non-Repudiation) De audit trail biedt onweerlegbaar juridisch bewijs van de status van documenten.

Korte time-to-market

Met een laagdrempelige koppeling sluiten we eSafe aan op jouw systemen, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Bijvoorbeeld met een API aansluiting. Geen extra belasting voor je interne IT-afdeling dus, zodat zij zich bezig kunnen houden met hun eigen werkzaamheden en je geen kostbare tijd verliest. 

Branding

eSafe is aan te passen aan jouw look & feel. Ook het portaal zelf (front-end) is aan te passen en uit te breiden met extra functionaliteiten. Zo zorg je voor herkenbaarheid naar je klanten toe en kun je alles aanpassen naar je eigen wensen en behoeften.

Veilig en gecertificeerd

Grote bestanden kunnen veilig worden gedeeld tussen jouw organisatie en relaties. Ieder document is versleuteld en voorzien van marktconforme encryptie AES-256. Bovendien zijn al onze oplossingen compliant met AVG/GDPR en eIDAS, en ISO 27001 en ISAE Type II gecertificeerd, normeringen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit. 

Onze aanpak

Pondres helpt organisaties bij digitale transformatie en omnichannel communicatie. Eén van deze oplossingen is eSafe. Dit platform kun je stand-alone inzetten en integreren met jouw eigen klantportaal, IT systemen en bestaande workflows. Onze klanten combineren eSafe ook met beveiligde e-mail, de digitale handtekening eSign of juist fysieke alternatieven als een ontvanger zijn digitale post niet opent. We kijken graag samen met jou wat het beste werkt voor jouw organisatie. 

Procesflow digitaal dossier

1

Documenten gereed

Documenten en e-mail notificatie zijn gereed voor eSafe.

2

Versleutelde opslag

Ieder document is versleuteld en wordt voorzien van marktconforme encryptie AES-256.
3

Authenticatie

Authenticatiemogelijkheden conform gewenste eIDAS standaard. Er zijn verschillende authenticatiemethoden beschikbaar bijvoorbeeld DigID, iDIN, eHerkenning, Uzi-pas.
4

Toegang

De ontvanger krijgt toegang tot de digitale kluis en kan de documenten inzien, openen, downloaden en opzoeken.
5

Follow up

Met het dashboard heb je real time inzicht in de status van de verstuurde e-mails. Je kunt op elk gewenst moment bijsturen, bijvoorbeeld met een reminder.

Neem contact op

Wil je meer informatie over het digitaal dosser? Neem dan contact met me op.
Claudia Vorstenbosch
Sales Support Medewerkster
Neem contact op
digitale handtekening
Top arrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram