Pondres logo

Digitale handtekening

Met een digitale handtekening verkrijg en onderteken je gebruiksvriendelijk bestanden en documenten.

Home > Wat we doen > Digitale transformatie > Digitale handtekening

Veel bedrijven zitten midden in hun digitale transformatie en zoeken naar (digitale) manieren om efficiënter en foutlozer te werken. Een goede oplossing is de digitale handtekening. Daarmee kan het gehele ondertekenproces online worden afgerond, van eenvoudige bestellingen tot formele documenten.

Zo realiseer je aanzienlijke besparingen in tijd, papier en kosten, bijvoorbeeld op het gebied van administratie en porti. Bovendien bied je je relaties een snelle, eenvoudige en veilige manier om een document digitaal rechtsgeldig te ondertekenen. 

Veilig online en op afstand zakendoen, daar tekenen wij voor!

 

1 minuut

nodig om te ondertekenen

2.000.000+

handtekeningen gezet via Pondres eSign

100% digitaal

dus locatie & tijd onafhankelijk

Voordelen eSign

Alle voordelen op een rij
Factsheet
Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Geen papieren rompslomp en tijdsverlies, wel herkenbare eigen branding.

Kostenbesparend

Bespaar tijd en geld door laagdrempelige integratie en geautomatiseerd proces.
Secure

Veilig en rechtsgeldig

Conform eIDAS en AVG, wereldwijd rechtsgeldig.
authenticatie

Betrouwbaar ondertekenen

Versleuteling biedt authenticiteit en veiligheid.
automatisch en manueel

Innovatief

Altijd up-to-date met technologie en wetgeving.

eSign in werking

Met eSign creëer en verstuur je binnen enkele minuten een te ondertekenen document, waarna de ontvanger hem controleert en tekent. Na ondertekening is het document direct beschikbaar voor download of archivering voor beide partijen. Zo zijn jouw documenten in slechts 5 stappen voorzien van een rechtsgeldige digitale handtekening:  

 

Rechtsgeldig en snel ondertekenen

Wil je weten wat een digitale handtekening voor de processen in jouw organisatie kan betekenen? Download dan nu de gratis whitepaper, inclusief een handige checklist. Zo controleer je eenvoudig waaraan een degelijke oplossing voor een digitale handtekening moet voldoen.

Download het gratis whitepaper

En lees over snel en rechtsgeldig ondertekenen

Onze aanpak

eSign is onderdeel van het Digitale Communicatieportfolio van Pondres. Dit portfolio biedt met één API-koppeling toegang tot een scala aan digitale communicatiekanalen, waaronder beveiligde email en digitaal dossier. Je betaalt daarbij alleen voor het gebruik van de door jou ingezette modules op basis van een 'pay per use'-prijsmodel. Met onze Software as a Service oplossing werk je bovendien altijd met de nieuwste technische ontwikkelingen, zodat jouw organisatie klaar is voor de toekomst.

Vraag gratis demo aan

Pondres eSign wordt gebruikt door klanten met hoge compliancy-eisen. Benieuwd waarom? Ervaar het zelf en vraag nu vrijblijvend een demo aan.

Wouter de Regt
Wouter de Regt
Manager Business Development
Vraag demo aan
digitale handtekening
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram