Pondres logo

Digitaal ondertekenen met itsme®

Gekwalificeerd digitaal ondertekenen met itsme®.

Home > Wat we doen > Digitale transformatie > Digitale handtekening > Digitaal ondertekenen met itsme®

Wat is itsme®

Itsme® is een verificatiemethode. Met verificatiemethoden kan de identiteit van een persoon vastgesteld worden. Itsme® is de eerste oplossing in Nederland waarmee een gekwalificeerde digitale handtekening gezet kan worden. Dit maakt het mogelijk dat jij en je klanten voortaan binnen enkele seconden bestanden en documenten kunnen signeren die dienen als onweerlegbaar bewijs van tekenen.

Hoe werkt itsme®

Binnen enkele stappen onderteken je documenten digitaal met de APP van itsme®. Bekijk de video en zie hoe eenvoudig het is.

Waarom digitaal ondertekenen met itsme®

Met itsme® kun je gekwalificeerde digitale handtekeningen op het hoogste niveau van juridische rechtsgeldigheid (QES niveau) zetten. Een gekwalificeerde digitale handtekening is rechtsgeldig en onweerlegbaar bewijs van ondertekenen. We hebben de verschillende niveau's inzichtelijk gemaakt in een tabel, waarbij itsme® tot de laatste kolom behoort.

 

Hoe veilig is het 

  • De verificatiemethode itsme® voldoet aan de hoogste privacystandaarden, waardoor gegevens op de best mogelijke manier worden beschermd
  • Ondertekenen met itsme® gebeurt met een smartphone. Hiervoor heb je de itsme®-app nodig. Inloggen in de app doe je met een zelf bedachte 5-cijferige code. Er is een geen database die de code vastlegt. De smartphone-eigenaar is de enige ter wereld die de code kent
  • De mobiele handelingen die zijn vereist om een document te signeren, verlopen via een beveiligd netwerk 
  • Gegevens worden altijd versleuteld en beschermd tegen fraude- en manupulatiepogingen. Al deze beveiligingsinspanningen zorgen er samen voor dat jij en je klanten altijd veilig kunnen onderteken.

Neem contact op

Itsme® is onderdeel van Pondres eSign. Neem voor meer informatie contact op en word één van de organisaties in Nederland die ondertekent met een gekwalificeerde digitale handtekening.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
digitale handtekening
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram