Digitale handtekening software

Onderteken eenvoudig en snel documenten met digitale handtekeningen software.

Home > Wat we doen > Digitale transformatie > Digitale handtekening > Digitale handtekening software

Het tijdperk van: document ontvangen, uitprinten, inscannen en terugsturen is verleden tijd met de slimme digitale handtekening software. Met een digitale handtekening vereenvoudig je het proces van ondertekenen. Bovendien is het minder foutgevoelig en aanzienlijk sneller dan een proces op papier. Er zijn veel verschillende toepassingen op de markt met verschillende niveau's van rechtsgeldigheid nationaal als internationaal. 

Wat kun je met digitale handtekening software?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt een abonnement nemen op een online software omgeving (SaaS) specifiek voor digitaal ondertekenen met een eigen gebruikersportaal. Gaat het om grote volumes dan het slim om uit te breiden met geautomatiseerde verwerking. Je blijft dan gebruik maken van je eigen IT omgeving en sluit een eSign omgeving aan via een API koppeling. Daarmee creëer je een efficiënt proces met minder fouten. Ook versnel je het proces om handtekeningen te verkrijgen en verbeter je de digitale klantervaring. 

Let op. In sommige IT systemen zijn oplossingen voor digitaal ondertekenen 'standaard' ingebouwd. Check of deze oplossing voldoet aan de juridische vereisten. Ook kunnen de kosten per handtekening behoorlijk oplopen.

 

Voldoe aan de AVG compliancy-eisen

Pondres is gecertificeerd, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Welke documenten zijn te ondertekenen

Eigenlijk kan je beter de vraag stellen: welke niet? Als je kiest voor de Pondres eSign module dan kun je bijna ieder documentsoort verwerken én vereenvoudig je het proces aanzienlijk. Met een API integratie kun je ongelimiteerd documentsoorten aansluiten. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met de vorm van jouw documenten. 

Laat jouw klanten de volgende documentsoorten ondertekenen:

• PDF
• Word
• XML
• ZIP
• TXT

Communiceer in je eigen huisstijl

Betrouwbaarheid zit in de veiligheid van de software, maar voor jouw klanten is niets zo betrouwbaar als het herkennen van jouw huisstijl. Zeker op het moment van ondertekenen is het voor de klant belangrijk om er zeker van te zijn dat deze zaken met jou doet. Natuurlijk voldoen wij alle veiligheidseisen zodat de klant hier 100% op kan vertrouwen. Maar om te zorgen dat er geen twijfel ontstaat over wie de afzender is, is het mogelijk om de software en e-mail notificaties geheel naar eigen huisstijl in te richten. Hierdoor sluit de elektronische handtekening naadloos aan bij de huisstijl van jouw organisatie.

Neem contact op

Wil je meer weten over digitale handtekeningen? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Claudia Vorstenbosch
Sales Support Medewerkster
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram