Pondres logo

Digitale handtekening software

Documenten en bestanden ondertekenen met digitale handtekeningen software.

Home > Wat we doen > Digitale transformatie > Digitale handtekening > Digitale handtekening software

Het tijdperk van: document ontvangen, uitprinten, inscannen en terugsturen is verleden tijd met de slimme digitale handtekening software. Via de volledig geautomatiseerde batchverwerking wordt efficiëntie vergroot en is je organisatie in staat om handtekeningen op grote schaal te verkrijgen. Daarbij zijn jouw klanten in staat vliegensvlug documenten digitaal te ondertekenen. De elektronische handtekening is een toekomstbestendige win-win oplossing voor zowel jouw organisatie als klanten. 

Voldoe aan de AVG compliancy-eisen

Pondres is gecertificeerd, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Welke documenten zijn te ondertekenen

Eigenlijk kan je beter de vraag stellen: welke niet? Onze eSign software is te gebruiken met de bekendste digitale documentsoorten. Daarnaast kan je met een eenvoudige API integratie ongelimiteerd documentsoorten aansluiten. Hierdoor hoef je geen rekening te houden met de vorm van jouw documenten. Wel zo makkelijk.

Laat jouw klanten de volgende documentsoorten ondertekenen:

• PDF
• Word
• XML
• ZIP
• TXT

Communiceer in je eigen huisstijl

Betrouwbaarheid zit in de veiligheid van de software, maar voor jouw klanten is niets zo betrouwbaar als het herkennen van jouw huisstijl. Zeker op het moment van ondertekenen is het voor de klant belangrijk om er zeker van te zijn dat deze zaken met jou doet. Om te zorgen dat er geen twijfel ontstaat over wie de afzender is, is het mogelijk om de software geheel naar eigen huisstijl in te richten. Hierdoor sluit de elektronische handtekening naadloos aan bij de huisstijl van jouw organisatie.

Neem contact op

Wil je meer weten over digitale handtekeningen? Neem dan contact met me op.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
digitale handtekening
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram