Documentcompositie

Automatisering van documentstromen zorgt voor meer efficiënte en zelf kostenbesparing.
Home > Wat we doen > Digitale transformatie > Documentcompositie

Een brief, contract, Uniform Pensioen Overzicht (UPO) of e-mail, het maakt niet uit om welke communicatiemiddel het gaat, je wil dat alle uitingen verzorgd en duidelijk de deur uitgaan. Vaak wordt de opmaak van een document hergebruikt, zelfs voor andere soorten documenten. Dit kan voor ergernissen zorgen, de opmaak verspringt, past niet bij het doel van je nieuwe document en de opmaak ziet er niet meer consistent uit. De oplossing hiervoor is document compositie.

Wat is document compositie?

Met document compositie kun je verschillende templates aanmaken, passend bij de boodschap en doelgroep. Zo zorg je voor een consistente opmaak van al je communicatie uitingen en passend bij alle soort kanalen. Dit kan voor zowel online als offline uitingen denk aan van brieven tot aan beveiligde e-mails.

Document compositie bij Pondres

Van pdf tot dynamisch document, van UPO tot e-mail. Pondres helpt bedrijven en instellingen bij de compositie van hun (digitale) documenten. Door deze documentstromen automatisch te genereren en te verwerken, verkort je de time-to-market en hou je de kosten van je communicatie beperkt.

Wij generen en beheren de content, maken deze op en distribueren alles via het juiste kanaal. Je kunt ook zelf eenvoudig persoonlijke en relevante communicatie-uitingen ontwikkelen. Van facturen en UPO’s tot e-mailings, DM’s en interactieve documenten. Samen zorgen we met innovatieve oplossingen voor efficiënte, unieke output voor alle omnichannel communicatie, passend bij jouw huisstijl.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram