Opslag webshop

Sla je webshop voorraad veilig op in onze opslag.
Home > Wat we doen > Fulfilment > E-fulfilment > Opslag webshop
4.800 m2
magazijn
8.000
palletplaatsen
24/7
real-time inzicht

Waarom gebruik maken van een externe webshop opslag?

Een externe opslag voor je webshop is ideaal voor webwinkels die niet over genoeg ruimte beschikken, een flinke groei doormaken of te maken hebben met periodieke schommelingen. Met een flexibele externe opslagruimte kun je meer goederen opslaan in drukke periodes en minder wanneer het rustig is. Hierdoor betaal je alleen voor de opslagruimte die je nodig hebt. Wel zo handig, zeker als je veel te maken hebt met piek- en dal perioden in je webshop, bijvoorbeeld door seizoenen of evenementen. Bij Pondres kun je gebruik maken van deze flexibiliteit, zo kun je pieken, dalen of sterke groei van jouw webshop eenvoudig opvangen.

Opslag met extra aandacht voor jouw goederen

Met de opslag van goederen voor webshops zijn er regels en eisen om rekening mee te houden. Want niet ieder product kan hetzelfde worden behandeld. We hanteren strenge veiligheidseisen en controleren hierop richting onze DC's en onze medewerkers. Ook artikelen die extra aandacht nodig hebben zijn bij ons in goede handen. Denk hierbij aan de opslag van waarde en breekbare artikelen, artikelen met een THT inclusief een uiterste verkoopdatum en gekoelde artikelen.

In overleg slaan we o.a. goederen op met speciale condities:
Breekbaar
Hoge waarde of extra controle
Bevat THT-datum
Specifieke temperatuur
Extra hygiëne (drink of etenswaren)
Beveiligde omgeving

Uitgesloten productcategorieën

Bij Pondres hechten we veel waarde aan mens, milieu en maatschappij. Productcategorieën die conflicteren met ons ethisch oogpunt worden daarom niet opgenomen in de voorraad.

Productcategorieën die niet worden aangenomen:
Drugs (bijv. wietolie)
Erotiek

Real-time inzicht in opslag en voorraad

Of het nu gaat om de inkoop, verkoop of controle van jouw artikelen, wij snappen dat het fijn is om een oogje in het zeil te houden. Daarom heb jij bij ons 24/7 real-time inzicht in je voorraad en alle op- en afboekingen. Bovendien heb je nooit meer last van missende producten, omdat wij met regelmaat jouw voorraad handmatig tellen. Zo blijf jij volledig in controle over de opslag en voorraad van jouw webshop.

Opslag en webshop fulfilment

Als je van plan bent om je opslag uit te besteden, kan het voordelig zijn om dit te combineren met webshop fulfilment. Met e-fulfilment verpakken en verzenden wij producten uit jouw opslag wanneer iemand een order plaatst in jouw webshop. Ook kunnen wij eenvoudig een koppeling maken tussen jouw webshop of platform en ons systeem. Hierdoor komen orders van jouw webshop direct bij ons binnen. Dan pakken wij het – optioneel gepersonaliseerd voor de ontvanger – voor je in en verzenden het. Wanneer de ontvanger besluit de bestelling retour te sturen, dan nemen wij ook het retourproces voor jou uit handen.

Opslag van jouw webshop bij Pondres

Wil je jouw voorraad of pallets opslaan of starten met het uitbesteden van fulfilment? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van logistiek en klantcommunicatie maken Pondres dé e-fulfilmentpartner voor elke webshop. Met 160 vaste medewerkers verwerken wij ruim 2 miljoen fulfilmentbestellingen per jaar en zorgen wij er elke dag voor dat consumenten hun bestelling tijdig en correct ontvangen.

Naar e-fulfilment

Neem contact op

Wil je meer informatie over onze opslagmogelijkheden? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
webshop fulfilment
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram