Pondres logo

Opslag webshop

Sla je webshop voorraad veilig op in onze opslag.
Home > Wat we doen > Fulfilment > E-fulfilment > Opslag webshop

Ben je op zoek naar een opslag voor jouw webshop? Met flexibele externe opslagruimte kun je meer goederen opslaan in drukke periodes en minder wanneer het rustig is. Hierdoor betaal je alleen voor de opslagruimte die je nodig hebt. Wel zo handig, zeker als je veel te maken hebt met piek- en dalperioden in je webshop, bijvoorbeeld door seizoenen of evenementen.

Een externe opslag voor je webshop is ideaal voor webwinkels die niet beschikken over genoeg ruimte, een flinke groei doormaken of te maken hebben met periodieke schommelingen. Met de flexibele opslagcapaciteit van Pondres kun je de pieken, dalen of sterke groei van jouw webshop gemakkelijk opvangen.

Opslag voor webwinkels

In ons moderne magazijn van 4.800 m2 met ruim 8000 palletplaatsen kun jij je gehele voorraad kwijt. Of het nou gaat om een enkel artikel of jouw ruime assortiment, wij hebben de benodigde opslagruimte voor jou beschikbaar.

Opslag van goederen

Met de opslag van goederen voor webshops zijn er regels en eisen om rekening mee te houden. Want niet ieder product kan hetzelfde worden behandeld. Sommige producten moeten worden gekoeld, zijn breekbaar of juist zeer waardevol. Om alle producten veilig en juist op te slaan, hanteren wij bij Pondres strenge veiligheidsregels en beschikken we altijd over de juiste omgeving voor jouw opslag.

Real-time inzicht in webshop opslag en voorraad

Of het nu gaat om de inkoop, verkoop of controle van jouw artikelen, wij snappen dat het fijn is om een oogje in het zeil te houden. Daarom heb jij bij ons 24/7 real-time inzicht in je voorraad en alle op- en afboekingen. Bovendien heb je nooit meer last van missende producten, omdat wij met regelmaat jouw voorraad handmatig tellen. Zo blijf jij volledig in controle over de opslag en voorraad van jouw webshop.

Opslag en webshop fulfilment

Als je van plan bent om je opslag uit te besteden, kan het voordelig zijn om dit te combineren met webshop fulfilment. Met e-fulfilment verzenden wij de producten uit jouw opslag wanneer iemand een order plaatst in jouw webshop. Ook kunnen wij eenvoudig een koppeling maken tussen jouw webshop of platform en ons systeem. Hierdoor komen orders van jouw webshop direct bij ons binnen. Dan pakken wij het – optioneel gepersonaliseerd voor de ontvanger – voor je in en verzenden het. Wanneer de ontvanger besluit de bestelling retour te sturen, dan nemen wij ook het retourproces voor jou uit handen.

Opslag van jouw webshop bij Pondres

Wil je jouw voorraad of pallets opslaan of van start gaan met fulfilment? Dan ben je welkom bij Pondres. Dankzij onze jarenlange ervaring, 4800 m2 en ruim 8000 palletplaatsen kunnen wij al jouw goederen op te slaan, ongeacht de grootte.

Neem contact op

Wil je meer informatie over onze opslagmogelijkheden? Neem dan contact met me op.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
webshop logistiek
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram