Pondres logo

Palletopslag

Heb je veel voorraad voor je webshop? Sla je goederen veilig op in onze palletopslag.

Een externe opslag voor je webshop is ideaal voor webwinkels die niet over genoeg ruimte beschikken, een flinke groei doormaken of te maken hebben met periodieke schommelingen. Met een flexibele externe opslagruimte kun je meer goederen opslaan in drukke periodes en minder wanneer het rustig is. Hierdoor betaal je alleen voor de opslagruimte die je nodig hebt. Wel zo handig, zeker als je veel te maken hebt met piek- en dal perioden in je webshop, bijvoorbeeld door seizoenen of evenementen.

Bij Pondres kun je gebruik maken van deze flexibiliteit, zo kun je pieken, dalen of sterke groei van jouw webshop eenvoudig opvangen. Met deze flexibele palletopslagcapaciteit heb je altijd genoeg palletplaatsen om jouw voorraad te stallen.

Palletopslag capaciteit

Pondres beschikt over een grote pallet opslag- en verwerkingscapaciteit om jouw pallets op te slaan. In ons magazijn van 4800 m2 hebben wij ruim 8000 palletplaatsen waar jij je pallets kan stallen. Hierbij zorgen wij voor de juiste opslag en maatregelen voor jouw producten. De palletplaatsen zijn onderverdeeld in drie afmetingen:

✔ < 120cm
✔ 120cm x160cm
✔ > 1,60cm

Het magazijn heeft een hoogte van 8,5 meter. Dit maakt het mogelijk om allerlei soorten pallets en producten op te slaan.

Wat kost het opslaan van een pallet?

Wat kost een palletplaats in een magazijn? In onze palletopslag kun je al een pallet opslaan voor nog geen tientje per maand. Ook voor bulkopslag pallets kan je bij ons terecht. De prijzen kunnen verschillen per aanvraag. De prijs wordt beïnvloed door het aantal pallets die je wil opslaan en de afmetingen van de palletplaatsen. We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Pallet opslag en fulfilment

Pallet opslag is een onmisbaar onderdeel van het fulfilmentproces. Ben je van plan om de palletplaatsen om te zetten naar actieve voorraad? Dan ben je bij Pondres aan het goede adres. Fulfilment via Pondres biedt jou de mogelijkheid om je webshop eenvoudig en snel te koppelen aan ons WMS. Zodra er een order binnenkomt via jouw webshop wordt deze automatisch naar ons verzonden. Vervolgens gaan wij meteen aan de slag, we halen het product uit jouw opslag, pakken het in en verzenden het naar jouw klant. Zo heb jij maximaal resultaat tegenover minimale kosten en inspanning.

Neem contact op

Wil je jouw palletopslag uitbesteden en palletplaatsen reserveren, meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met mij op via davy.nanulaitta@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram