Pondres logo

Palletopslag

Sla je pallets veilig op in onze opslag.

Ben je op zoek naar een opslag voor jouw pallets? Met flexibele externe opslagruimte kun je meer pallets opslaan in drukke periodes en minder wanneer het rustig is. Hierdoor betaal je alleen voor de palletopslag die je nodig hebt. Wel zo handig, zeker als je veel te maken hebt met piek- en dalperioden in je webshop, bijvoorbeeld door seizoenen of evenementen.

Een externe opslag voor je pallets is ideaal voor winkels die niet beschikken over genoeg opslagruimte, een flinke groei doormaken of te maken hebben met periodieke schommelingen. Met de flexibele palletopslagcapaciteit van Pondres heb je altijd genoeg palletplaatsen om jouw voorraad te stallen.

Palletopslag capaciteit

Pondres beschikt over een grote pallet opslag- en verwerkingscapaciteit om jouw pallets op te slaan. In ons magazijn van 4800 m2 hebben wij ruim 8000 palletplaatsen waar jij je pallets kan stallen. De palletplaatsen zijn onderverdeeld in drie afmetingen:

✔ < 120cm
✔ 120cm x160cm
✔ > 1,60cm

Het magazijn heeft een hoogte van 8,5 meter. Dit maakt het mogelijk om allerlei soorten pallets en producten op te slaan.

Wat kost het opslaan van een pallet?

Wat kost een palletplaats in een magazijn? In onze palletopslag kun je al een pallet opslaan voor nog geen tientje per maand. Ook voor bulkopslag pallets kan je bij ons terecht. De prijzen kunnen verschillen per aanvraag. De prijs wordt beïnvloed door het aantal pallets die je wil opslaan en de afmetingen van de palletplaatsen. We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Palletopslag en fulfilment

Pallet opslag is een onmisbaar onderdeel van het fulfilmentproces. Ben je van plan om de palletplaatsen om te toveren tot actieve voorraad? Dan ben je bij Pondres aan het goede adres. Onze fulfilment biedt jou de mogelijkheid om je webshop eenvoudig en snel te koppelen aan onze dienstverlening. Wanneer er een order binnenkomt op jouw webshop, wordt deze automatisch naar ons verzonden, waarna wij voor jou het product uit jouw opslag inpakken en verzenden. Zo heb jij maximaal resultaat tegenover minimale kosten en inspanning.

Neem contact op

Pondres heeft ruim 8000 palletplaatsen in haar 4800m2 grote magazijn; meer dan genoeg capaciteit om jouw pallets op te slaan dus. Wil je jouw palletopslag uitbesteden en palletplaatsen reserveren, meer informatie of een offerte aanvragen? Neem gerust even contact met mij op!

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram