Pondres logo

Fulfilment center Nederland

Besteed e-commerce fulfilment uit bij hét fulfilment center van Nederland.

Home > Wat we doen > Fulfilment > Fulfilment center Nederland

Je hebt een succesvolle webshop en het aantal bestellingen neemt toe. Je merkt dat de orderafhandeling steeds meer tijd in beslag neemt. Deze tijd besteed je liever aan de verdere groei van je webwinkel. Daarnaast zie je de toegevoegde waarde in value added services, maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken. Een fulfilment center kan je helpen stap voor stap te werken aan een optimale ervaring voor jouw klanten. Met fulfilment besteed je het hele proces van orderafhandeling uit; van ontvangst artikelen tot verzending naar de klant.

Vind de ultieme fulfilmentpartner

Het kan lastig zijn om het e-fulfilment center op maat te vinden dat past bij al jouw wensen, waar moet beginnen en waar moet je op letten? Zo kun je onder andere kijken naar de flexibiliteit van een warehouse. Veel logistieke bedrijven hebben gestandaardiseerde processen, waardoor het bijvoorbeeld niet mogelijk is om een proces aan te passen zodat het past bij de waarden en propositie van jouw bedrijf. Het toevoegen van een value added service, zoals een handgeschreven kaartje om de klant te bedanken voor zijn bestelling of een persoonlijke aanbieding is vaak niet mogelijk. Terwijl je met dit soort extra services écht waarde kan toevoegen aan de klantbeleving. En jij weet als geen ander hoe belangrijk deze aanvullende diensten zijn om klanten voor je te winnen en te behouden. Gelukkig snappen wij je helemaal.

Pondres is hét fulfilment center van Nederland dat zich onderscheid met persoonlijke communicatie in en rondom een pakketje. Met een zeer efficiënt, modern en kostenbesparend fulfilmentproces ontzorgen we jou in de logistieke afhandeling. Maar we gaan graag nog een stap verder. Dit doen we door personalisatie toe te voegen, maar ook door persoonlijk contact met jou zodat we samen tot de beste uitvoering komen voor jou én je klant.

Waarom is Pondres het fulfillment center van Nederland?

Personalisatie

Je kunt kiezen uit een veel verschillende mogelijkheden om jouw communicatie te personaliseren naar de wensen en kenmerken van de klant, tegen geen of minimale kosten. Met jouw input richten we het hele proces in, van bestellen tot en met bezorging. Jij wordt volledig ontzorgd en jouw klanten krijgen, naast hun bestelde artikelen, keer op keer een geweldige klantervaring.

Platformen

Ook buiten je eigen webshop zie je voldoende kansen. Je weet dat jouw doelgroep zich oriënteert op platformen als Bol en Amazon. Daar wil je dan ook te vinden zijn. Wij koppelen moeiteloos jouw webshop aan de platformen waar je graag aanwezig wil zijn, zodat je direct volledig geautomatiseerd overal jouw producten kan aanbieden.

Flexibel

Heeft je webshop te maken met piek- en dalperioden, dan passen wij ons daarop aan. Denk aan hierbij aan seizoenartikelen zoals barbecues bijvoorbeeld in de zomer goed verkocht worden maar in de winter minder in trek zijn. Wij zijn flexibel en passen ons aan want op- en afschalen is geen enkel probleem met ons moderne warehouse en WMS.

Betrouwbaar

Ongeacht hoeveel pakketten je uiteindelijk gaat versturen, we garanderen 99,8% order- en leverbetrouwbaarheid. Hierdoor weet je zeker dat jouw orders altijd binnen het afgesproken termijn aankomen. Wel zo fijn voor jou maar ook voor jouw klant.

Retourmanagement

Na een bestelling en levering komen er helaas ook regelmatig artikelen retour. Retourmanagement is een complexe taak om zelf uit te voeren. De artikelen moeten terug op voorraad en de administratie moet opnieuw verwerkt worden. Maar gelukkig heb jij hier geen omkijken naar, want ook retourmanagement nemen we graag voor je uit handen.

Resultaat

Al vanaf de eerste bestelling zal je verschil merken: klanten waarderen de persoonlijke benadering, goede service en snelle levering. Het gevolg? Goede recensies, aanbevelingen en natuurlijk nieuwe en wellicht ook grotere orders.

Pondres is hét fulfilment center van Nederland

Bij Pondres weten we als geen ander hoe klantbeleving het verschil maakt in e-commerce. We zetten graag onze expertise in om alles uit ieder klantcontact te halen. We ontzorgen jou niet alleen, maar adviseren je des gewenst graag om samen het optimale resultaat te behalen.

Wil je meer te weten komen over hoe de toegevoegde waarde van Pondres het verschil gaat maken voor jou en je klanten? Bekijk de video of lees verder op de fulfilmentpagina.

Naar fulfilment

Neem contact op

Wil je meer informatie over fulfilment? Neem bij interesse of vragen gerust even contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00 en vraag naar Claudia.

Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top arrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram