De kosten van all-in fulfilment

Profiteer van de lage kosten van all-in fulfilment bij Pondres. Al vanaf €3,- per order.
Home > Wat we doen > Fulfilment > De kosten van all-in fulfilment

Wie een webshop heeft en zelf verantwoordelijk is voor het verpakken en verzenden van orders, merkt al snel dat het tijdrovende klus is. En zal vroeg of laat de afweging maken om het in eigen beheer te blijven doen of om fulfilment uit te besteden. Voorraadbeheer en het logistieke proces nemen enorm veel ruimte en tijd in beslag. Veel webshop eigenaren zijn van mening dat het uitbesteden van voorraadbeheer en logistiek een forse kostenpost is.  De kostbare tijd die ze zelf in het proces steken wordt daarbij vergeten. Het samenwerken met een fulfilmentpartner levert juist veel voordelen op, slechts één daarvan is tijdwinst. Deze tijd kan goed besteed worden aan bedrijfsvoering en het verbeteren van processen. Ontdek nu wat de kosten en baten zijn voor het uitbesteden van fulfilment.

Profiteer van voordelen dankzij fulfilment

Door je fulfilment uit te besteden aan een fulfilmentpartner profiteer je van schaalvoordelen op het gebied van verzendtarieven, dozen, verpakkingsmateriaal, etc. Ook doe je expertise op, je leert veel over het efficiënt inzetten van voorraadbeheer en logistiek. Een fulfilmentpartner is hierin immers gespecialiseerd en hierdoor wordt jouw webshop kwalitatief beter. Een van de grootste voordelen is de tijd die je krijgt om de webshop verder te ontwikkelen in plaats van orders te verwerken of voorraad te controleren.

Kosten
fulfilment

Voorraadbeheer

De kosten van voorraadbeheer zijn afhankelijk van verschillende factoren. De prijs wordt berekend op basis van, de palletgrootte en hoogte en het aantal kubieke meters. Een meerprijs kan van toepassing zijn als het gaat om bijzondere goederen, zoals voedingsmiddelen.

Pick & Pack

Het picken en packen gebeurt vaak via een gestandaardiseerd proces. Bij Pondres heb je de mogelijkheid om handmatig aanpassingen te laten doen, zoals het toevoegen van een gepersonaliseerde kaart aan de verpakking. Hierdoor kan je in tegenstelling tot gestandaardiseerde pakketten, klantbeleving toevoegen aan ieder pakket.

De kosten worden berekend op basis van een kostprijs per orderregel en per gepickt artikel. Na het picken moeten de goederen worden verpakt. Aangezien picken en packen bij een fulfilmentpartner op grote schaal gebeurt profiteer je van schaalvoordelen.

Verzending

Uiteraard zorgt de fulfilmentpartner ook voor de verzending. Welke verzendkosten dit met zich meebrengt, hangt af van de gewenste verzendpartner. Als premium partner van PostNL kunnen wij de verzending van pakketten tegen zeer scherpe tarieven aanbieden. Het versturen van jouw pakketten via Pondres kan je een flinke kostenbesparing opleveren. Zo versturen wij een pakket inclusief track & trace al vanaf €3,-.

Retourmanagement

Er zijn fulfilmentpartijen waarbij de verzending wordt gezien als de laatste stap in het fulfilmentproces. Er is dan geen ruimte voor retourmanagement, waardoor de retouren alsnog naar jouw organisatie worden gestuurd. Hierdoor komt er weer veel werk en administratie bij jou te liggen. Bij Pondres nemen wij ook retourmanagement graag voor jou uit handen, want wij beseffen dat ook dit onderdeel een belangrijke rol speelt in de klanttevredenheid en beleving van jouw klanten.

Bereken jouw fulfilment kosten

De kosten per handeling worden beïnvloed door orderaantallen, gewicht en productsoort. We berekenen graag welke tarieven voor jou van toepassing zijn. Vul hieronder het formulier zo volledig mogelijk in en we sturen jouw e-fulfilment tarieven toe.

Stap 1 van 2

  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 20 in.

Neem contact op

Wil je meer informatie over fulfilment? Neem dan contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top arrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram