Marketingfulfilment

Home > Wat we doen > Fulfilment > Marketingfulfilment

Marketingfulfilment is meer dan alleen het versturen van een order. Het is een belangrijk onderdeel van de ervaring die de klant met een merk heeft. Pondres zorgt ervoor dat jouw boodschap met impact bij jouw klanten terechtkomt. Of het nu gaat om een gepersonaliseerd theezakje, kerstcadeau of marketingactie, Pondres beschikt over de juiste techniek, visie en mensen om jouw campagnefulfilment optimaal in te zetten.

Wat is marketingfulfilment?

Marketingfulfilment kan bestaan uit verschillende onderdelen:

 • Documentfulfilment
  Je klant of prospect kan vragen om je nieuwe brochure, posters, kaarten, of welk document dan ook. Wij zorgen voor directe verzending van al je documenten; uit voorraad of direct geprint op aanvraag.
 • Marketingfulfilment
  Pondres biedt een effectieve marketingdistributie van marketing materiaal. Dankzij onze flexibiliteit en vele fysieke verwerkings- en productievoorzieningen kan het aantal marketingitems en de locatie daarvan precies bepaald worden.
 • Samplingfulfilment
  Pondres zorgt voor effectieve distributie van samples in Nederland en ver daarbuiten. Dankzij jarenlange ervaring met het verwerken van mailings met additionele samples bent je verzekerd van een optimale dienstverlening.
 • Productfulfilment
  Wij werken voor diverse sectoren en managen het fulfilment van allerlei soorten producten zoals voedingssupplementen, smartphones, tablets en boeken. Zo weet je zeker dat je verwerking bij Pondres in goede handen is.

 

Een pakketje met impact

Een pakket versturen kan iedereen. Zorgen dat een pakket impact heeft, daar draait het om in fulfilment. Zeker als het gaat om campagnematige fulfilmentacties. Met ons uitgebreide campagnefulfilmentproces bieden we klanten over de hele wereld een stabiele en veilige oplossing. Bovendien zorgen wij samen met jou voor een WOW-moment bij jouw klanten door onze value added services.

Een greep uit onze value added services:

 • Gepersonaliseerde producten en -verpakkingen
  Een optimale klantbeleving met een persoonlijke touch? Pondres maakt gepersonaliseerde printing on demandin- of ompackproducten en verpakkingen mogelijk. Zowel print en fulfilment verzorgen wij zelf, waardoor het samenvoegen gestroomlijnd verloopt.
 • Handmatige verwerking
  Wil je jouw klant persoonlijk bedanken met een handgeschreven kaartje? Of wil je de verzending extra uniek maken door een onderscheidende bezorging? Wij bespreken graag jouw wensen en zorgen er met ons verwerkingsteam voor dat jouw verzending dat ‘wow-effect’ creëert.
 • Producten verpakken als cadeau of giftset
  Variabele producten kunnen wij verpakken als giftset en voorzien van een cadeauverpakking. Zo kunnen jouw klanten zelf hun favoriete giftset samenstellen, zonder dat jij betaalt voor extra opslagruimte.
 • Klantcommunicatie fysiek en/of digitaal
  Heeft jouw klant een product gekocht en wil je hem informeren over producten die hier perfect bij passen? Of wil je hem verrassen met een gepersonaliseerde handleiding van het door hem gekochte product? Tijdens het fulfilmentproces kan op variabele of vooraf vastgelegde momenten gepersonaliseerde communicatie worden verzonden naar de consument, zowel fysiek als digitaal. Want wij weten als geen ander: persoonlijke communicatie werkt.

 

Voordelige portitarieven

Pondres biedt flexibiliteit door verzendmogelijkheden bij alle postbedrijven, zowel nationaal als internationaal. Daardoor kunnen we voor elke order de best mogelijke verzending kiezen, afhankelijk van jouw wensen. Uiteraard tegen voordelige tarieven, voor binnenlandse én buitenlandse verzending.

 

De voordelen voor jou

 • Elk bezorgmoment wordt impactvol met hyperpersonalisatie van verpakking én inhoud
 • Altijd inzicht in je voorraad door een real-time datawarehouse en klantenservice
 • Uniek en relevant dankzij gepersonaliseerde verpakkingen, handmatige verwerking en het toevoegen van gifts
 • Korte time-to-market, want al jouw producten worden voorzien van unieke barcodes
 • Advies en flexibiliteit in bezorging door samenwerking met gerenommeerde verzendpartijen

Neem contact op

Wil je meer informatie over marketingfulfilment? Neem dan contact met me op.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram