Pondres logo

Marketingfulfilment

Verhoog klantbeleving met marketingfulfilment.

Home > Wat we doen > Fulfilment > Marketingfulfilment

Marketingfulfilment is meer dan alleen het versturen van een order. Het is een belangrijk onderdeel in de klantreis. Marketingfulfilment is net even wat anders dan ‘gewoon’ fulfilment. Hierbij gaat het om het logistieke proces van artikelen, documenten, samples, gifts als onderdeel van een marketingcampagne. Je kunt je communicatie zo goed neerzetten dat je klanten raakt, maar daarna wil je nog een extra beleving bieden.

Pondres zorgt ervoor dat jouw boodschap met impact bij jouw klanten terechtkomt. Pondres beschikt over de kennis, visie, techniek en mensen om jouw campagnefulfilment optimaal in te zetten. Van productie tot opslag en distributie. Samen maken wij persoonlijke en relevante communicatie die jouw klanten raakt

klantbeleving vergroten met fulfilment

Een pakketje met impact

Klantbeleving is de belangrijkste reden dat een klant voor een webshop of merk kiest. Een pakket versturen kan iedereen. Je kunt je onderscheiden van de rest door impact te maken met een pakket. En wat ons betreft draait het daar om bij fulfilment. Zeker als het gaat om fulfilment voor een marketingactie.  Maar ook onderscheidend vermogen, bijvoorbeeld door personalisatie, speelt een grote rol in klantbeleving en daarmee loyaliteit. Daarom vormt klantbeleving de rode lijn in al onze (e-fulfilment) diensten.

Wat is marketingfulfilment?

Marketingfulfilment kan bestaan uit verschillende onderdelen:

Marketingfulfilment is eigenlijk een verlengstuk van je campagne. Je kunt hiermee je campagne maken of kraken. Vaak wordt dit stukje over het hoofd gezien of krijgt het niet de aandacht die het eigenlijk nodig heeft. Het is niet direct bij de start van de campagne zichtbaar voor de klant, maar wel als vervolgstap. Hiermee kun je écht verschil maken, de klant raken! Marketingfulfilment kan bestaan uit verschillende onderdelen:

Documentfulfilment
We drukken en verspreiden verschillende documenten, zoals brochure, posters of kaarten. Wij zorgen voor directe verzending van al je (gepersonaliseerde) documenten direct naar de klant; uit voorraad of direct geprint op aanvraag.

Marketingfulfilment
Pondres biedt een effectieve marketingdistributie van marketing POS materiaal. Dankzij onze flexibiliteit en vele fysieke verwerkings- en productievoorzieningen kan het aantal marketingitems en de locatie daarvan precies bepaald worden. Maar ook voor goede doelen zorgen wij voor het verspreiden én innen van collectebussen of leveren we de marketingmaterialen voor een sponsorevent.

Samplingfulfilment
Pondres zorgt voor effectieve distributie van samples in Nederland en ver daarbuiten. Dankzij jarenlange ervaring met het verwerken van mailings met additionele samples bent je verzekerd van een optimale dienstverlening.

Productfulfilment
Wij werken voor diverse sectoren en managen het fulfilment van allerlei soorten producten zoals voedingssupplementen, smartphones, tablets en boeken. Zo weet je zeker dat je verwerking bij Pondres in goede handen is.

Een greep uit onze value added services:

Gepersonaliseerde producten en -verpakkingen

Een optimale klantbeleving met een persoonlijke aanpak in een creatief jasje? Pondres maakt gepersonaliseerde verpakkingen mogelijk. Dit doen we door printing on demand en door in- of onpackproducten en gepersonaliseerde verpakkingen. We verzorgen het hele proces van print tot fulfilment zo heb jij de garantie dat het hele proces gestroomlijnd verloopt.

Handmatige verwerking

Wil je jouw klant persoonlijk bedanken met een handgeschreven kaartje? Of wil je de verzending extra uniek maken door een onderscheidende bezorging? Wij bespreken graag jouw wensen en zorgen er met ons verwerkingsteam voor dat jouw verzending dat ‘wow-effect’ creëert.

Producten verpakken als cadeau of giftset

Variabele producten kunnen wij verpakken als giftset en voorzien van een cadeauverpakking. Zo kunnen jouw klanten zelf hun favoriete cadeau set samenstellen, dit biedt zowel jou als de extra flexibiliteit. Zonder dat jij betaalt voor extra opslagruimte.

Klantcommunicatie fysiek en/of digitaal

Maak gebruik van crosselling, attendeer je klant na aankoop op producten die hier perfect bij passen. Of verras hem met een gepersonaliseerde handleiding van het door hem gekochte product. Tijdens het fulfilmentproces kan op variabele of vooraf vastgelegde momenten gepersonaliseerde communicatie worden verzonden naar de consument, zowel fysiek als digitaal. Want wij weten als geen ander: persoonlijke communicatie werkt.

Voordelen

authenticatie

Personalisatie

Elk bezorgmoment wordt impactvol met hyperpersonalisatie van verpakking én inhoud.
Alles wordt geadministreerd en inzichtelijk gemaakt in de rapportering

Real-time data

Altijd inzicht in je voorraad door een real-time datawarehouse en klantenservice.
Gebruiksvriendelijk

Uniek

Uniek en relevant dankzij gepersonaliseerde verpakkingen, handmatige verwerking en het toevoegen van gifts.
automatisch en manueel

Time-to-market

Korte time-to-market, want al jouw producten worden voorzien van unieke barcodes.
Betrouwbaar

Flexibel

Advies en flexibiliteit in bezorging door samenwerking met gerenommeerde verzendpartijen.

Neem contact op

Wil je meer informatie over marketingfulfilment? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Claudia Vorstenbosch
Sales Support Medewerkster
Neem contact op
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram