Marketingfulfilment

Verhoog klantbeleving met marketingfulfilment.

Home > Wat we doen > Fulfilment > Marketingfulfilment

Marketingfulfilment geeft je campagne een boost

Je hebt een geweldige campagne gelanceerd, maar nu komt het punt waarop je de beloften moet waarmaken. De cash & refund-actie was een succes, maar hoe ga je al die deelnemers op tijd terugbetalen? Je staat straks op een beurs, maar hoe krijg je het inventaris daar en wat doe je er daarna mee? Elke winter heb je een speciale actie in de winkel, maar wat doe je de rest van het jaar met de POS-materialen? Marketing fulfilment biedt de oplossing voor jou. Ben je nog zoekende of het iets voor jou is? Lees dan meer over wat is marketingfulfilment.

4.800 m2
magazijn
8.000
palletplaatsen
Personalisatie
24/7
real-time inzicht

Waar heb jij behoefte aan?

Met welke vorm van marketingfulfilment maken we jouw campagne nog succesvoller?
Documentfulfilment
We drukken en verspreiden verschillende documenten, zoals brochure, posters of kaarten. Wij zorgen voor directe verzending van al je (gepersonaliseerde) documenten direct naar de klant; uit voorraad of direct geprint op aanvraag.
Marketingfulfilment
Pondres biedt een effectieve marketingdistributie van marketing POS materiaal. Dankzij onze flexibiliteit en vele fysieke verwerkings- en productievoorzieningen kan het aantal marketingitems en de locatie daarvan precies bepaald worden. Maar ook voor goede doelen zorgen wij voor het verspreiden én innen van collectebussen of leveren we de marketingmaterialen voor een sponsorevent.
Samplingfulfilment
Pondres zorgt voor effectieve distributie van samples in Nederland en ver daarbuiten. Dankzij jarenlange ervaring met het verwerken van mailings met additionele samples ben je verzekerd van een optimale dienstverlening.
Productfulfilment
Wij werken voor diverse sectoren en managen het fulfilment van allerlei soorten producten zoals voedingssupplementen, smartphones, tablets en boeken. Zo weet je zeker dat je verwerking bij Pondres in goede handen is.

Gepersonaliseerd marketingfulfilment

Gepersonaliseerde communicatie wordt enorm gewaardeerd. Dat zie je niet enkel terug in de klanttevredenheid, maar ook zeker in het conversieratio. Klanten die hun naam herkennen op de verpakking converteren vaker. Wil je nog een stap verder gaan? Verwerk dan je communicatie met dynamische content, waardoor de gehele boodschap wordt aangepast naar hem of haar. Met dynamische content gaat je respons door het dak. 

 

Klik op de titel om er meer over te lezen
Producten en -verpakkingen personaliseren
Een optimale klantbeleving met een persoonlijke aanpak in een creatief jasje? Pondres maakt gepersonaliseerde verpakkingen mogelijk. Dit doen we door printing on demand en door in- of onpackproducten en gepersonaliseerde verpakkingen. We verzorgen het hele proces van print tot fulfilment zo heb jij de garantie dat het hele proces gestroomlijnd verloopt.
Handmatige verwerking
Wil je jouw klant persoonlijk bedanken met een handgeschreven kaartje? Of wil je de verzending extra uniek maken door een onderscheidende bezorging? Wij bespreken graag jouw wensen en zorgen er met ons verwerkingsteam voor dat jouw verzending dat ‘wow-effect’ creëert.
Producten verpakken als cadeau of giftset
Variabele producten kunnen wij verpakken als giftset en voorzien van een cadeauverpakking. Zo kunnen jouw klanten zelf hun favoriete cadeau set samenstellen, dit biedt zowel jou als de extra flexibiliteit. Zonder dat jij betaalt voor extra opslagruimte.
Klantcommunicatie fysiek en/of digitaal
Maak gebruik van crosselling, attendeer je klant na aankoop op producten die hier perfect bij passen. Of verras hem met een gepersonaliseerde handleiding van het door hem gekochte product. Tijdens het fulfilmentproces kan op variabele of vooraf vastgelegde momenten gepersonaliseerde communicatie worden verzonden naar de consument, zowel fysiek als digitaal. Want wij weten als geen ander: persoonlijke communicatie werkt.

Interesse in marketingfulfilment?

Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Neem contact op

Wil je meer informatie over marketingfulfilment? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Direct mailing maken
Top chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram