Loyalty

Met een loyalityprogramma focus je op klantbetrokkenheid en op het behoud van klanten.

Je hebt een klantenbestand opgebouwd, dit een belangrijk bestand waar je zuinig op moet zijn. Je wilt dat je klant loyaal blijft aan je merk en daardoor vaker en meer bij je koopt.  Het zou helemaal mooi zijn als je klanten het ook nog eens van de daken schreeuwen. Klinkt goed toch?  Door aandacht te besteden aan de wensen en behoeften van je klant en hen bij je merk te betrekken, stimuleer je het gedrag dat je graag zou willen. Loyaliteitsmanagement zorgt ervoor dat mensen betrokken zijn bi

Verschillende soorten loyality programma’s

Met een loyalty-applicatie of -programma kun je klanten en ook medewerkers motiveren zich op een positieve manier te binden aan je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een webapp om gemakkelijk refunds af te handelen. Een klantenkaart om punten te verzamelen in ruil voor korting op een volgende aankoop.  Deze beloningen worden vaak gegeven in ruil voor klantdata. Jij ontvangt data, zoals interesses, aankoopgedrag en NAW gegevens en de klant profiteert van voordeel. Een goed loyaliteitsprogramma zorgt vaak voor meer waardering, conversie en rendement.

Goede responsverwerking

Bij een loyaliteitsprogramma is response belangrijk, dit kan respons op cashbackactie of het gebruik van een kortingscode. Bij Pondres verwerken wij dagelijks veel gegevens die voortkomen uit een dergelijke actie. Of het nu gaat om een ingevulde coupon, een aanmelding voor een event of binnenkomende telefoontjes of e-mails.  Alle respons wordt overzichtelijk vastgelegd en wij garanderen een snelle en nauwkeurige opvolging. Je klant weet waar hij aan toe is, en jij dus ook. Lees meer over repsonsverwerking.

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen door middel van een goede responsverwerking? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Manon Willms
Manon Willms
Client Service Manager
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram