Wat is marketingfulfilment

Wat is marketingfulfilment, waarom zou je het uitbesteden en wat is er mogelijk? Je leest het op deze pagina.
Home > Wat we doen > Fulfilment > Marketingfulfilment > Wat is marketingfulfilment
Je hebt een marketingcampagne ontwikkeld en staat op het punt deze uit te rollen. Je staat te trappelen om van start te gaan, maar vraagt je af hoe je de marketingmaterialen op het juiste moment op de juiste locatie krijgt. Daar komt marketingfulfilment bij kijken. Met marketing fulfilment wordt de logistieke afhandeling van je marketingactiviteiten uit handen genomen.

Waarom marketingfulfilment

Heb je wel eens stil gestaan bij hoeveel materialen je gebruikt om jouw marketingactiviteiten succesvol te volbrengen? Stiekem zijn het er best veel. Denk aan het inventaris van jouw stand op de beurs, de vlaggen voor het sponsorevent of POS-materiaal voor terugkerende acties in jouw winkel.

Al deze materialen moeten veilig worden opgeslagen, maar heb jij de ruimte, expertise, dan wel tijd om al de materialen juist op te slaan? Wat ga je daarnaast doen op het moment dat je de materialen nodig hebt? Hoe ga je ze efficiënt, veilig en tegen lage kosten distribueren? Het antwoord zal je vast al raden, marketingfulfilment uitbesteden.

Naast puur de logistieke afhandeling, zijn er ook fulfilmentcentra, waaronder Pondres, die kunnen produceren. Met mogelijkheden als printing on demand, direct mailing, posters en POS-materiaal.

Wat zijn de mogelijkheden?

Distributie van (gepersonaliseerde) marketingmaterialen
Verspreiden én innen van collectebussen
Printing on demand
Beurzen voorzien van materialen
POS-materiaal voor winkels
Loyaliteitsprogramma’s
Cash & refund acties

Pakketje voor:

  • Bart
  • Marcel
  • Anouk
  • Lieke
  • Hans
  • Ilse

Pondres, méér dan marketingfulfilment

Pondres heeft al ruim 60 jaar ervaring in het vakgebied. Wij nemen je graag jouw marketingfulfilment volledig of deels uit handen. Met heldere communicatie en rapportages, betrouwbare en efficiënte processen en goede verzendtarieven. En met een goede dosis klantbeleving, bijvoorbeeld door personalisaties in tekst, beeld of gift.  Alles voor een optimale klantbeleving, voor jou en jouw klanten. Mocht je aanvullende vragen hebben over wat is marketingfulfilment of informatie willen opvragen, neem dan gerust contact op met ons.

Naar marketingfulfilment

Neem contact op

Wil je weten hoe wij jouw klantcommunicatie naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem gerust contact met ons op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Wij helpen je graag!

Claudia Vorstenbosch
Claudia Vorstenbosch
Sales Support
Neem contact op
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram