Zakelijke kerstgeschenken

Laat een unieke indruk achter met een zakelijk kerstgeschenk!

Marketingfulfilment
Home > Wat we doen > Fulfilment > Marketingfulfilment > Zakelijke kerstgeschenken

Een jaar vliegt voorbij en zo komt ook Kerst weer met de dag dichterbij. De decembermaand is een prachtige maand die symbool staat voor gezelligheid, samenhorigheid en heerlijk eten. Maar niet alleen thuis is het feest, ook in het bedrijfsleven is deze periode het moment om even stil te staan bij je relaties. Hoe leuk dat ook is, vaak is deze feestmand ook een hele drukke maand in het bedrijfsleven en dat zorgt helaas ook voor stress en drukte.

Hoe ga je dit jaar al jouw kerstgeschenken op tijd naar je relaties versturen? Wordt je gift wel gezien tussen de vele geschenken? En beschik je wel over een complete database zodat cadeaus foutloos naar de juiste contactpersoon kunnen worden gestuurd? Relax, bij Pondres helpen we je graag om jou en je relaties een onvergetelijke Kerst te bezorgen. Wij kunnen alles regelen van productie tot en met verzending. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om je database op te schonen.

Kerstpakketten versturen

Wil je het dit jaar groter aanpakken? Verstuur dan kerstpakketten naar je zakenrelaties. Een kerstpakket is duurder dan een kerstkaart, maar de waardering is hoger. Een kerstpakket gaat niet enkel om de inhoud, maar ook om de aankleding. De doos kan geheel in kerstsferen worden opgemaakt, passend bij de huisstijl en zelfs gepersonaliseerd. Hierdoor is alleen de ontvangst van een kerspakket al bijzonder.  En dan heeft de relatie nog niet eens gezien wat voor geweldig geschenk je voor hem hebt geselecteerd. Ook kunnen we de kerstpakketten voor je personeel naar het huisadres van je medewerkers sturen, dan worden zij thuis verrast én hoeven ze het pakket niet mee te nemen op de fiets, ov of in de auto. Ook als je medewerkers veel thuiswerken is het ideaal om een kerstpakket naar huis te versturen.

Zijn je kerstpakketten al compleet? Dan is het ook mogelijk om alleen de verzending bij ons onder te brengen. Uiteraard is het mogelijk om ook dan weer een persoonlijke kaart toe te voegen aan het pakket.

Gepersonaliseerd kerstcadeau

Ook persoonlijke en gepersonaliseerde kerstcadeaus zijn mogelijk. Bij Pondres hebben we veel verschillende mogelijkheden voor de verwerking van unieke producten. Zo kunnen we bijvoorbeeld gepersonaliseerde kerstballen produceren en een rendier uit hout snijden die prachtig staat op ieder bureau. Heb je al een idee voor een uniek gepersonaliseerd kerstcadeau?  Laat het ons weten en we bespreken graag de mogelijkheden.

Zakelijke kerstgeschenken uitbesteden?

Wil jij je zakelijke kerstgeschenken in het geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Dan nemen we dit graag voor je uit handen. Bij Pondres hebben we met onze enorme productiecapaciteit en fulfilmentexpertise alle ervaring in huis om jouw relaties te verrassen met een unieke persoonlijke kerstkaart, geschenk of pakket. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Wil je jouw zakenrelaties een onvergetelijke Kerst bezorgen? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Claudia Vorstenbosch
Sales Support Medewerkster
Neem contact op
zakelijke kerstgeschenken
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram