Pondres logo

Zakelijke kerstgeschenken

Verstuur zakelijke kerstgeschenken naar je zakenrelaties en laat een onvergetelijke indruk achter.

Home > Wat we doen > Fulfilment > Marketingfulfilment > Zakelijke kerstgeschenken

Kerst komt met de dag dichterbij. De prachtige maand die symbool staat voor gezelligheid, samenhorigheid en heerlijk eten, zorgt in het bedrijfsleven ook voor stress en drukte. Hoe ga je al jouw kerstgeschenken op tijd naar je relaties versturen? Word je gift wel gezien tussen de vele geschenken? En beschik je wel over een complete database zodat cadeaus foutloos naar de juiste contactpersoon kunnen worden gestuurd? Bij Pondres helpen we je graag om jou en je relaties een onvergetelijke kerst te bezorgen. Wij kunnen alles regelen voor je van productie tot en met verzending. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om je database op te schonen.

Kerstpakketten versturen

Wil je het dit jaar groter aanpakken? Verstuur dan kerstpakketten naar je zakenrelaties. Een kerstpakket is duurder dan een kerstkaart, maar de waardering is hoger. Een kerstpakket gaat niet enkel om de inhoud, maar ook om de aankleding. De doos kan geheel in kerstsferen worden opgemaakt en gepersonaliseerd. Hierdoor is al geweldig om zo een pakket in ontvangst te mogen nemen. Kies daarbij nog voor een geweldige unboxing experience en de ontvanger zijn kerst kan al niet meer stuk. En dan heeft de relatie nog niet eens gezien wat voor geweldig geschenk je voor hem hebt geselecteerd.

Zijn je kerstpakketten al compleet? Dan is het ook mogelijk om alleen de verzending bij ons onder te brengen.

Gepersonaliseerd kerstcadeau

Wil je bij je kerstpakket of kerstkaart een gift stoppen? Wat dacht je dan van een gepersonaliseerd kerstcadeau. Bij Pondres hebben we een oneindigheid aan productiemogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld een rendier uit hout snijden die prachtig staat op ieder bureau of gepersonaliseerde kerstballen produceren. Heb je al een idee met welk gepersonaliseerd kerstcadeau jij je zakenrelatie wil verrassen? Laat het ons weten en we bespreken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Zakelijke kerstgeschenken uitbesteden?

Wil jij je zakelijke kerstgeschenken in het geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Dan nemen we dit graag voor je uit handen. Bij Pondres hebben we met onze enorme productiecapaciteit en fulfilmentexpertise alle ervaring in huis om jouw relaties een geweldige kerst te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vul dan nu het contactformulier in en Davy neemt binnen één werkdag contact met je op.

Neem contact op

Wil je jouw zakenrelaties een onvergetelijke kerst bezorgen? Neem dan contact met me op.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
zakelijke kerstgeschenken
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram