Pakketten versturen

Voordelig pakketten versturen doe je via Pondres, bespaar op verzendkosten in binnen- en buitenland.

Home > Wat we doen > Fulfilment > Pakketten versturen

Pakketten wil je uiteraard tegen een zo laag mogelijke prijs verzenden, maar het moet wel goed én snel gebeuren. Pondres verstuurt jaarlijks veel pakketten en daarmee kunnen we jou ook goed helpen. En niet onbelangrijk, wij hebben een goede samenwerking met verschillende bezorgpartijen en kunnen daardoor scherpe tarieven bieden. Wij adviseren en helpen je graag met het versturen van pakketten.  Je kunt bij ons terecht voor het hele proces van print, productie en sortering tot tijdige aflevering aan de ontvanger. Daarnaast zijn we ook nog eens fulfilment partner voor vele bedrijven en versturen we dagelijks duizenden webshoppakketjes. Door al deze samenwerkingen bespaar jij maximaal op je verzendkosten met behoud van efficiëntie. 

Lees hieronder verder over hoe we jou helpen besparen met pakketten versturen of lees meer over portikosten.

Pakketten versturen tegen scherpe tarieven

Het versturen van pakketten kan hoge kosten met zich meebrengen. Door de intensieve samenwerking met nationale en internationale verzendpartijen en ons Premium Partnership met PostNL kunnen wij ook jouw pakketten tegen lage verzendkosten versturen.

Via Pondres bespaar je al op pakketpost vanaf 500 pakketten per zending.

Besparen op pakketverzendingen in 4 stappen

In vier stappen leggen wij uit hoe jij met Pondres kan besparen op pakketverzendingen:
1.

Ontvangst en analyse

Samen met jou bepalen we de doelen die centraal staan tijdens jouw pakketverzending. Vervolgens analyseren we het verzendprofiel en berekenen we de mogelijke besparingen, zonder dat dit ten koste gaat van de behoeften en verwachtingen van jouw klanten. 

2.

Besparingsvoorstel

Op basis van de analyse en jouw situatie wordt er een concreet en praktisch besparingsvoorstel ontwikkeld. Hoeveel je kunt besparen hangt af van verschillende factoren, zoals:

  • Het volume dat je wil verzenden
  • Planbaar volume
  • Gewicht van de pakketten
  • Pakketformaat

Besparing is één ding, maar we helpen je om dit snel en efficiënt in te zetten voor een onderscheidende bezorging. Zo ben je niet enkel goedkoper uit, maar ook nog eens onderscheidend naar je klanten toe.

3.

Implementatie en uitvoering

Na goedkeuring van het besparingsvoorstel, beginnen we met de implementatie en uitvoering van het proces. Aan de hand van een vooraf opgesteld stappenplan wordt het proces van inkoop, productie en pakketverzending doorlopen. Tussentijds vinden er regelmatig evaluaties plaats over de voortgang en resultaten. 

4.

Innovatie en optimalisatie

Met onze partners bespreken we periodiek de ontwikkelingen in de postmarkt. Zo kunnen we tijdig optimaliseren en innoveren, waardoor je altijd blijft profiteren van maximale efficiëntie.

De voordelen van pakketten versturen via Pondres

Bespaar
Door onze nauwe relatie met verzendpartijen geniet je bij elke verzending van korting.
Personaliseer
Elke verzending is te personaliseren voor de ontvanger.
Optimaliseer
Combineer jouw zending met andere vormen van (digitale) communicatie.

Zakelijk pakketten versturen

Pondres heeft jarenlange ervaring in het zakelijk versturen van pakketten. Als Premium Partner van PostNL en via onze gecertificeerde partners zorgen wij ervoor dat ieder pakket binnen de levertijd wordt bezorgd. Elk pakket wordt voorzien van een track & trace-code zo heb je altijd inzicht in de status en locatie van het pakket.  Zo weet je altijd waar jij en je eindklant aan toe zijn, en weet je zeker dat elk pakket tijdig en juist op de plaats van bestemming komt.

Bespaar nu met pakketten versturen

Vul het formulier in en krijg bericht over jouw besparingspotentieel.

Neem contact op

Wil je meer informatie over pakketten versturen? Neem gerust contact met mij op via info@pondres.nl of bel +31 88 949 41 00. Ik help je graag!

Ludo Verhiel
Business Consultant
Neem contact op
Pakketten versturen
Top
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram