Pondres logo

Pakketten versturen internationaal

Wil je pakketten internationaal versturen? We helpen je graag.

Home > Wat we doen > Fulfilment > Pakketten versturen > Pakketten versturen internationaal

Wil je pakketten versturen internationaal, maar weet je niet of je voldoet aan alle internationale wet- en regelgeving? Dat is geen probleem met de snelle, betrouwbare en gemakkelijke verzendmogelijkheden van Pondres. Jouw pakketten worden door onze gecertificeerde verzendpartners snel en in uitstekende staat bij de ontvanger geleverd.

Bovendien hoeft jouw ontvanger zich nooit af te vragen waar zijn pakket blijft, aangezien elk pakket wordt voorzien van een unieke track & trace-code. Hierdoor krijg jij geen vragen meer over de levering en is de ontvanger tot in detail geïnformeerd.

Kosten pakketten internationaal versturen

Het versturen van een pakket naar het buitenland brengt meer kosten met zich mee dan inlands. Hierdoor zijn de verzendkosten hoger dan bij nationale verzendingen. Pondres verzendt jouw pakketten naar het buitenland tegen scherpe verzendtarieven, waardoor jij zorgeloos pakketten naar het buitenland kunt blijven sturen.

Waar moet je op letten als je pakketten verstuurt naar het buitenland?

Pakketten versturen binnen Europa

Wanneer je pakketten verstuurt binnen Europa, dienen deze aan dezelfde regels te voldoen als wanneer je pakketten verstuurt in Nederland. Wij helpen je graag bij het vinden van de meest voordelige vervoerder, het inregelen van de track & trace en het in orde maken van eventuele aangetekende zendingen.

 

Pakketten versturen buiten Europa

Pakketten versturen naar buiten Europa kan een complexe taak zijn, aangezien er vele factoren zijn om rekening mee te houden.

Wil je pakketten versturen buiten de EU? Vul dan altijd het juiste douaneformulier compleet in . Het invullen van een douaneformulier is voor pakketten, brieven en kleine goederen verplicht. Zo voorkom je dat het verstuurde pakket door de douane wordt geretourneerd of vernietigd.

Daarnaast zijn er veel categorieën van goederen die slechts naar sommige of naar geen enkel land verzonden mogen worden. Ben je benieuwd naar al deze categorieën? Bekijk dan de verzendvoorwaarden.

Al met al komt er veel kijken bij de verzending van pakketten buiten Europa. De vaak complexe regels en voorwaarden kosten veel tijd en moeite als je hier onervaren in bent. Het inschakelen van een verzendpartij die ervaring heeft met pakketten versturen naar het buitenland kan hierbij veel zorgen wegnemen. Bijvoorbeeld met het invullen van het douaneformulier, het controleren van het pakket op alle vereisten en het versturen van het pakket naar de geadresseerde.

Voordelen

Bespaar

Door onze nauwe relatie met verzendpartijen kan jij genieten van gereduceerde tarieven bij elke verzending.
Betrouwbaar

Betrouwbaar

Ongeacht welk land, wij selecteren de ideale internationale verzendpartij voor jouw zending.
authenticatie

Optimaliseer

Combineer jouw zending met andere vormen van (digitale) communicatie.

Pakketten versturen naar het buitenland

Wil jij beginnen met het internationaal versturen van pakketten? Pondres is jouw zakelijke verzendpartner en neemt je graag het gehele proces uit handen. Door onze intensieve samenwerking met gerenommeerde verzendpartijen zorgen wij ervoor dat al jouw verstuurde pakketten tegen lage verzendkosten aankomen bij de ontvanger(s) in het buitenland.

Vraag een offerte aan

Neem contact op

Wil je meer informatie over pakketten versturen naar het buitenland? Neem dan contact met me op.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
E-fulfilment pondres
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram