Portikosten

Verzend je veel post en/of pakketten op jaarbasis? Dan kan je bij Pondres veel besparen op portikosten. Wij hebben de scherpste porti tarieven voor iedere zakelijke partner.

Wat zijn portikosten

Portikosten worden ook wel porto, porti, posttarieven, postkosten, verzendkosten, verzendingskosten of vrachtgeld genoemd. het is de prijs die wordt betaald voor een verzending.

Besparen op portikosten

Voor elke verzending worden portokosten gerekend. Hierdoor kan een kleine besparing al een wereld van verschil maken. Dankzij onze intensieve samenwerking met verzendpartijen en ons premium partnership met PostNL kan Pondres jouw verzendkosten flink verminderen. Hierdoor heb jij meer marge, bespaar je in kosten of kun je dalen in prijs. De regel in besparen is: hoe hoger het verzendvolume, hoe groter de besparing op porti. De besparing wordt interessant vanaf 5000 stuks per mailing.

Hoe besparen we op posttarieven?

1. Ten eerste gaan we samen kijken naar de doelen die centraal staan in je postverzending. Vervolgens maken we een scan van jouw verzendprofiel, waarbij we de behoeften van jou én je klanten voorop stellen. Wanneer alle gegevens zijn verzameld en geanalyseerd gaan we het besparingspotentieel in kaart brengen.

2. Het besparingspotentieel leidt tot een concreet besparingsvoorstel, geheel afgestemd op jouw situatie. Naast besparen kijken we ook naar waar je kansen laat liggen. Hierdoor kunnen we jouw verzendproces optimaal inrichten.

3. Nadat het besparingsvoorstel akkoord is, gaan wij voor jou aan de slag met de inrichting en implementatie. Transparant doorlopen we alle stappen in het verzendproces, waarbij er regelmatig met jou een evaluatie plaatsvindt en de voortgang wordt besproken.

4. Als voorloper in de postmarkt houden we veranderingen in de markt nauwlettend in de gaten. Wij zijn in staat om elke verandering snel door te voeren, waardoor jij altijd gebruik kunt maken van de nieuwste innovaties en maximale effectiviteit tegen lage posttarieven.

Ontvang Post/Pakketten tarieven op maat

Neem contact op

Wil je meer informatie over onze scherpe portitarieven? Neem dan contact met me op.

Davy Nanulaitta
Accountmanager
Neem contact op
Pakketten versturen
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram