whitepapers

 

Header_smal2

Rechtsgeldig en snel ondertekenen met een digitale handtekening

05-02-2021

Wil je weten wat een digitale handtekening voor de processen in jouw organisatie kan betekenen? Download dan nu de gratis whitepaper, inclusief een handige checklist. Zo controleer je eenvoudig waaraan een degelijke oplossing voor een digitale handtekening moet voldoen.

Een nieuw e-commerce tijdperk is aangebroken

01-02-2021

Dit paper bruist van de inspiratie en ideeën en staat vol met trends en ontwikkelingen. Grote kans dat je op zoek bent naar nieuwe kansen, dan komt dit paper op het goede moment. En is het aan de lezer om hierop in te spelen, de juiste keuzes te maken en bovenal ‘kansen te zien en kansen te pakken’.

Whitepaper Secure eMail: Beveiligd en aangetekend mailen, hoe werkt dat?

16-11-2020

Wil je alles te weten komen over de geheimen van Secure eMail? Download dan direct de gratis whitepaper. De whitepaper is voorzien van een handige checklist, waarmee je eenvoudig kunt checken waaraan een degelijke secure e-mail oplossing moet voldoen.

Whitepaper direct mail: In 8 stappen naar een impactvolle direct mail

18-02-2020

De klant benaderen en raken, dat is wat elk bedrijf wil. Maar hoe krijg je dat voor elkaar in het steeds veranderende medialandschap? Hoe houd je je communicatie pakkend en persoonlijk? Vergis je niet: direct mail is en blijft een van de krachtigste marketingmiddelen ooit. Maar hoe zorg je ervoor dat je DM de impact heeft op je doelgroep die je in gedachten had en belangrijker nog, hoe test je deze impact? Deze whitepaper gaat in op alle vragen en begeleidt je in 8 stappen naar een impactvolle direct mail.

Whitepaper AVG: in 3 stappen voorbereid

19-02-2018

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming in werking getreden. Maar wat betekent dit nu concreet voor jou? In deze whitepaper leggen wij uit wat er van jou verwacht wordt en hoe je dit het beste kunt aanpakken.