Direct Mail versturen

Direct mail is bewezen effectief voor o.a. retail, goede doelen, providers, energieleveranciers en leisure. Het medium onderscheidt zich door de activatiekracht die de lezer tot handelen doet overgaan. Door een direct mailing in te zetten werk je aan je naamsbekendheid, activeer je huidige en/of nieuwe klanten en behaal je jouw conversietargets. Wil je direct mail versturen? We gaan graag voor je aan de slag.

whitepaperTarieven

Direct mail
2rem

 

Succesvol met Direct Mail

 

Als direct mail specialist versturen wij elke campagne snel, foutloos en tegen scherpe tarieven. Of je nu een grote of een kleine mailing wilt doen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Bij elke direct mail heb je de mogelijkheid om de tekst en het design te personaliseren. Om er zeker van te zijn dat je mailing opvalt maken we deze op van zwart-wit tot in spetterende kleurcombinaties. Zo ontwikkel jij dè direct mail campagne die jouw klanten niet kunnen weerstaan. 

Bekijk de inspiratiegids

direct mail retail inspiratiegids

 

Opvallen bij je klanten

 

Dankzij een overvloed aan digitale commerciële uitingen is de brievenbus uitgegroeid tot een exclusief marketingkanaal. Direct mail wekt nieuwsgierigheid op en kent tal van personaliseringsmogelijkheden. Hierdoor weet het medium telkens weer je klanten te verrassen. Zowel jong als oud reageert positief op het ontvangen van een direct mail. Onder de jongeren gaat zelfs 67% direct tot actie over. Wil je ook jouw klanten activeren? Laat het ons weten en we gaan direct voor je aan de slag. 

Lees de whitepaper

whitepaper direct mail

Kies je bezorgsnelheid


Zodra wij de bestanden hebben ontvangen gaan we met jouw direct mail aan de slag. Na de verwerking, gemiddeld 5 werkdagen, leveren we jouw direct mailing aan bij PostNL. Wij bieden verschillende bezorgsnelheden, zodat bezorgsnelheid en bezorgkosten optimaal in balans zijn.

 

 

Verstuur wereldwijd

 

Wil je doelgroepen bereiken die verder gaan dan de Nederlandse grenzen? Dankzij onze partnerships zijn we in staat om jouw direct mail campagne wereldwijd te versturen. Maatwerk en direct entry verzorgen we voor onder andere: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. 

 

 Kies het verzenditem dat bij jouw campagne past

 

Jij bent volledig in controle. Kies het gewenste verzenditem, formaat en de verpakking/afwerking, geef het onderaan de pagina aan ons door en wij produceren en versturen voor jou de perfecte direct mail campagne.

 

 

Verstuur direct mail campagne

 

 

Kaart

Selfmailer
enkele vouw

Selfmailer enkele vouw

Selfmailer
dubbele vouw 
3 panelen

Selfmailer dubbele vouw

Selfmailer 
gevouwen 4-luik


Selfmailer gebouwen 4-luik

Alleen adresseren, verpakken en verzenden

Ander verzenditem?
Bespreek de mogelijkheden

 

Formaten

 

Jouw verzenditem kunnen we in de volgende formaten produceren.

 

 

A6

148 x 105 mm

A6

A5

210 x 148 mm

A5

A4

297 x 210 mm

A4

Vierkant

150 x 150 mm

Vierkant 15 x 15

Vierkant

200 x 200 mm

Vierkant 20 x 20

Afwijkend formaat?
Bespreek de mogelijkheden

 

Kies een verpakking of afwerking

 

Welke verpakking of afwerking past het best bij jouw mailing?

 

 

 

Geen

Alleen bij kaart


A6

EnvelopEnvelop

TabstickerA5

Sealen in transparante folie

Met zwart/wit adresdrager

A4

Sealen in transparante folie

Met adresdrager in kleur

Sealen kleur

Andere wensen?
Bespreek de mogelijkheden


 

2rem
2rem
Een direct mail campagne versturen?
Laat het ons weten en we gaan direct voor je aan de slag
2rem
2rem
2rem

Ontvang direct mail tarieven op maat


2rem
2rem
Davy_pf-1

Liever persoonlijk contact?
Bij Pondres bieden we graag de beste klantbeleving, zowel voor jouw klanten als voor jou. Hierom willen we je de mogelijkheid bieden om online een offerte in te dienen, of in direct contact te komen met mij. Ik help je graag verder met al je vragen over direct mail. Laat het me weten als ik iets voor je kan betekenen.

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met