Direct Mail

Wil je opvallen tussen de hedendaagse overvloed aan fysieke en digitale communicatiemiddelen? Maar wat is het beste middel om je doelgroep mee te activeren? We nemen je graag mee in waarom direct mail voor jou het verschil gaat maken.

Offerte aanvragenwhitepaper

Direct mail
2rem

Succesvol met Direct Mail

 

Als direct mail specialist versturen wij elke campagne snel, foutloos en tegen scherpe tarieven. Of je nu een grote of een kleine mailing wilt doen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Bij elke direct mail heb je de mogelijkheid om de tekst en het design te personaliseren. Om er zeker van te zijn dat je mailing opvalt maken we deze op van zwart-wit tot in spetterende kleurcombinaties. Zo ontwikkel jij dè direct mail campagne die jouw klanten niet kunnen weerstaan. Laat ons weten wat je wil versturen en we gaan direct voor je aan de slag.

Direct mail inspiratiegidsBekijk de
inspiratiegids

Opvallen bij je klanten

 

Dankzij een overvloed aan digitale commerciële uitingen is de brievenbus uitgegroeid tot een exclusief marketingkanaal. Direct mail wekt nieuwsgierigheid op en kent tal van personaliseringsmogelijkheden. Hierdoor weet het medium telkens weer je klanten te verrassen. Zowel jong als oud reageert positief op het ontvangen van een direct mail. Onder de jongeren gaat zelfs 67% direct tot actie over.  

 

Pondres is gespecialiseerd in klantcommunicatie. Hierdoor weten we als geen ander hoe je klanten raakt. We versturen dan ook graag je mailingen om te zorgen dat je campagne écht landt.

 

 

Offerte aanvragen

whitepaper direct mailDownload de
whitepaper

 

Tevreden klanten gingen je voor

Klantcase_Suitable

Persoonlijke mailings voor Suitable

Persoonlijke mailings voor Suitable
DAF-Paccarlogo-2

DAF verhoogt marktaandeel

DAF verhoogt marktaandeel
ZLM-Verzekeringen logo-2


DM maakt het verschil voor ZLM


DM maakt het verschil voor ZLM
2rem
2rem
Davy_pf-1

Direct mail versturen

Samen halen we het maximale resultaat uit je direct mail campagne. Loop geen orders mis en vraag nu een offerte aan. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 61 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met

2rem
2rem

Vraag een offerte aan