Direct Mail versturen

Direct mail is bewezen effectief voor o.a. retail, goede doelen, providers, energieleveranciers en leisure. Het medium onderscheidt zich door de activatiekracht die de lezer tot handelen doet overgaan. Door een direct mailing in te zetten werk je aan je naamsbekendheid, activeer je huidige en/of nieuwe klanten en behaal je jouw conversietargets. Wil je direct mail versturen? We gaan graag voor je aan de slag.

whitepaperofferte aanvragen

Direct mail
2rem

 

Opvallen bij je klanten

 

Dankzij een overvloed aan digitale commerciële uitingen is de brievenbus uitgegroeid tot een exclusief marketingkanaal. Direct mail wekt nieuwsgierigheid op en kent tal van personaliseringsmogelijkheden. Hierdoor weet het medium telkens weer je klanten te verrassen. Zowel jong als oud reageert positief op het ontvangen van een direct mail. Onder de jongeren gaat zelfs 67% direct tot actie over. Wil je ook jouw klanten activeren? Laat het ons weten en we gaan direct voor je aan de slag.

whitepaper direct mail

Succesvol met Direct Mail

 

Als direct mail specialist versturen wij elke campagne snel, foutloos en tegen scherpe tarieven. Of je nu een grote of een kleine mailing wilt doen, de mogelijkheden zijn grenzeloos. Bij elke direct mail heb je de mogelijkheid om de tekst en het design te personaliseren. Om er zeker van te zijn dat je mailing opvalt maken we deze op van zwart-wit tot in spetterende kleurcombinaties. Zo ontwikkel jij dè direct mail campagne die jouw klanten niet kunnen weerstaan. 

 

Verkrijg het whitepaper: In 8 stappen naar een impactvolle direct mail

De klant benaderen en raken, dat is wat elk bedrijf wil. Maar hoe krijg je dat voor elkaar in het steeds veranderende medialandschap? Hoe houd je je communicatie pakkend en persoonlijk? Alle innovaties trekken je al gauw het digitale pad op. Maar vergis je niet: direct mail is en blijft een van de krachtigste marketingmiddelen ooit. 

whitepaper

whitepaper direct mail

direct mail versturen
2rem
2rem

Kies je bezorgsnelheid


Zodra wij de bestanden hebben ontvangen gaan we met jouw direct mail aan de slag. Na de verwerking, gemiddeld 5 werkdagen, leveren we jouw direct mailing aan bij PostNL. Wij bieden verschillende bezorgsnelheden, zodat bezorgsnelheid en bezorgkosten optimaal in balans zijn.

 

Direct mail bedankt

 

 

Verstuur wereldwijd

 

Wil je doelgroepen bereiken die verder gaan dan de Nederlandse grenzen? Dankzij onze partnerships zijn we in staat om jouw direct mail campagne wereldwijd te versturen. Maatwerk en direct entry verzorgen we voor onder andere: Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. 

2rem
2rem
Een direct mail campagne versturen?
Laat het ons weten en we gaan direct voor je aan de slag

2rem
2rem
Davy_pf-1

Liever persoonlijk contact?
Bij Pondres bieden we graag de beste klantbeleving, zowel voor jouw klanten als voor jou. Hierom willen we je de mogelijkheid bieden om online een offerte in te dienen, of in direct contact te komen met mij. Ik help je graag verder met al je vragen over direct mail. Laat het me weten als ik iets voor je kan betekenen.

Davy Nanulaitta - Accountmanager
+31 6 12 47 17 60
davy.nanulaitta@pondres.nl

Neem contact op met